0

bu fenerbahcedeki kotu gidis asla hocadan kaynakli deildir gercekden.hani hoca kendi basina gelmediki onceki hocanin kendisi kadro disi biraktigi vede basa gelen ali koç gitti taraftara el sallamak sandi sanirim hoca almayida ama tabiki yanlis secimler sonucunda takim bu hale geldi ligde oyuncularin pisikolojisi bozuldu yapcak bisi yok bu konuda malesef.en basta ersun yenali almaliydi ama is isten gecince aldi.sampiyon yapmis takimi iyi taniyordu ersun yanal bakalim ne olcak.

0

fenerbahçe'deki kötü gidişi sadece teknik heyet değildir. bana göre bu kötü gidişin kesinlikle ilk sebebi sayın başkan ali koç'dır. çünkü bu takıma yabancı bir teknik direktör getirerek bu takıma adam etmeye çalıştı,ama olmadı ve şu an ersun yanal geldi. ersun yanal'a güvenimiz tam bizi üst sıralara doğru çıkaracaktır diye düşünüyorum.

0

bana göre fenerbahçe'deki kötü gidiş sebebi sadece teknik heyet değildir özellikle kötü gidişin sebebi bana göre kesinlikle ve kesinlikle oyunculardır diye düşünüyorum.çünkü izliyorum maçı oyuncuların birbirleriyle uyumu 0 diyebilirim.oyuncular zaten uyumlu değillerse birbirlerini o takımdan bir halt olmaz diye düşünüyorum. şu an takımın başına ersun yanal geldi.ve bence bu takımı ateşleyecek ismin gelmesi çok iyi oldu ersun yanal 4 bölgeye takviye istemiş umarım istediği bölgeye istediği oyuncuları alır ve fenerbahçemizi istediğiniz sıraya getirmeyi başarır. ersun yanal bizi tarihimizin en erken şampiyonluğuna götüren hocadır. umarım şu anki konumdan bizi de yukarı sıralara doğru çıkartmayı başarır.

0

fenerbahçenin kötü gidişatının tek sebebi yönetimdir yapılan yanlış adımlar kulübü bu noktaya getirmiştir.kulüp başkanı geldiğinden bu yana yeni vizyon yeni fenerbahçe diyiyor fakat takımın şuanki durumuna bakarsak vizyon kelimesi fiyasko çıkmıştır.