0

trabzonda kotu gidisin sebebi yanlis trasferler en basta tabiki.sonrasindaki burak yilmazi besiktasa vermesi en buyuk yanlis.vede kaleci onur kivrakla sozlesmenin fes edilmesi.tabiki sonrasinda ne oldu trasfer yasagi yedi alamadi alt yapidaki oyuncularda tecrube olmayinca tabiki kotu son kacinilmaz olay bu.

0

trabzonspor kadro derinliği anlamında en iyi takım fakat takımda kötü gidişatın sebebi maddi yetersizliktir

0

bunun oek çok etmenleri vardır bu gidişler onların pek olumlusuna etki etmez olumsuzluklarına etki etmektedir umarım düzelir ya da düzelecek diye umuyoruz bu kötü gidişler elbette çare değildir.

1

trabzon'umuzun kötü gitmesinin nedeni, takımın istenilen nitelikte bir takımının kurulamamasıdır. hem oyuncular olarak hem de teknik adam olarak nitelikli bir kadrodan oluşmamaktadır. ayrıcı trabzonspor kulübü olarak futbola olan ilgi bir hayli zayıflamış durumdadır. bu ilgi artırılmalıdır. siyasi faktörlerde bunda etkili olabilir. ama il genelinde bir bilinç birlikteliği olması veya yapılması gerekiyor. ilin yüksek düzeyli insanları bu işe bir alıp trabzon insanını bilinçlendirilmelidir. futbola olan ilgiyi biraz daha artırılmalıdır.

0

teknikmtrekor oyuncakarın yarısı kotü ama bunada şukur feneri yendiker

0

bunu anlamak zor bir kavram takım istediği zaman ne kadr güzel ve baskılı oynadıgını fenerbahçe ve galatasaray maçlarında bunu gösterdi fenerbahçe maçında maçın 2 1 bitmesi bir mucizeydi trabzon spor çok rahatlıkla 4 veya 5 gol atabileceği maçı 2 1 kazndı takım isteyince nasıl oyun oynadıgını göstermiş oldu kötü gidiş sebebi herhalde takım içinde yaşanan bir problemden kaynaklandıgını düşünmekteyim takımı lideri şu an da sosa olarak görülmekte ve bu oyuncu üzerinden taktik kurulması görüşündeyim ysuuf yazıcı da kötü oyuncu değil ama sosa gibi de oyun anlamında çok da zeki oalrak düşünmüyorum burak yılmaz sorunu bir an evvel çözüldüğünde burak yılmazında takıma katkı sağlayacagının inancındayım