0

bu soruyu soran arkadaşın hayatını bilmiyorum ama bence hayat güzel ama böyle sıkıntılar yaşıyorsunuz ki maddi sıkıntılar ailevi problemler �nsanı hayattan bezdiriyor yaşama sevincini azaltıyor maddi sıkıntı çekmek istediğiniz şeyi istediğiniz istediğiniz zaman yapamamak �nsanı hayattan soğutuyor ama gene de ne olursa olsun ne sıkıntı çekersek çekelim hayat güzel yaşamak güzel bu nedenle mücadele etmeye devam etmeliyiz

0

hayatın herşeye rahmen devam ediyor olması gerçekten çok güzeldir . takmıyacaksınız kafaya . kafaya taktığınız şeyler hastalık evresine geliyor , unutmayın herşeye rahmen hayat devam ediyor :) umudunuzu yitirmeyin

0

hayır berbat çunku istediğini elde edemıyorsun halımıze çok şükür allaha

0

hayat hangi pencereden baktığına göre değişir evet hayatım güzel elhamdulillah diyorum ama sonra kendime kızıyorum insanlar öldürülüyor insanlar aç kalıyor çocuklar ölüyor nasıl hayat bana güzel oluyor diyebiliyorum .

0

hayat yaşamasını bilene , acılara bile gülmeyi bilene hep güzeldir. bence hayat yaşanacak kadar güzel.

1

hayat kıymetini bilip yaşaya bilenler için güzeldir

0

hayat her şeye rağmen yaşamaya değer.

0

hayat güzel ama insanlar kötü ve kötü insanlar hayatı da kotulestiriyor.bazıları var ki gücü yettiğine istediğini yapıyor ve kendi acisini başkasının da yaşamasını istiyor.böyle insanları allah nasıl biliyorsa öyle yapsın.

0

hayat kimine göre çok güzel ama kimine göre çok kolay degildir bana göre kolay degil

0

kimine güzel kimine kötü hayat yaşamayı bilene ve parası ola aslında çok güzel.

0

herkes kendine göre bi yaşantısı var senin ki güzel benimki kötü

0

hayat yaşamasını bilene güzel.

0

hayat her haliyle yaşamak güzeldir. ama yaşarken hayatın kıyısında değil içinde olmak daha da güzel hale getirir.

0

evet bence de öyle yaşamasını bilen hayattan zevk alır yani bana göre da hayat çok güzel

0

hayatı güzel yapan hayata bakış açımızdır. ve hayatı kabul etmektir her türlü haliyle.hayat tüm artı ve eksileriyle kabul eden insan elbette hayatı güzel görecektir.

0

evet hayat çok güzel elbette zor günler oluyor olacak ama bu şartlar ile mücadele edip atlatmak gerekiyor

0

kaptın tabii 100 lirayı, güzel olur tabii sana :) biz de sürünelim :d

0

kimi zaman güzel kimi zaman acı

0

hayata ne taraftan baktığına göre değişir herşey ,olumlu bakarsan ve güzel şeyler yaşarsan hayat sana güzeldir. çiçekten , böcekten , rüzgarın esmesinden , yaprakların sesinden , kurumuş yapraklardan bile mutlu olursun. aslında insanlar o an ihtiyaçları olan şeyleri karşılayınca mutlu olurlar. oysa ki eğer başına hiç istemediğini kötü bişey gelirse, hayatın sana güzel geleceğini pek düşünmüyorum. o zaman işte herşey sana batar. herşeyden rahatsız olursun , sitem eder durursun. bu böyle devam etmez tabi bi süre sonra tekrar kendini yeniden toparlar daha güçlü ayağa kalkarsın. bu sefer daha sağlam adımlar atar , seni mutsuz edecek üzecek şeyleri kendinden uzak tutarsın. yeniden hayata olumlu bakmayı öğrenirsin. bi süre sonra da hayatı kusurları ile sever öyle güzel kabul edersin . hayat güzeldir aslında bakmasını ve görmesini bilene üstelik .

0

hayat çok güzel. kıymetini bilmek gerek.