0

malesef dha nasip olmadı ama inşallah bende birgün yapacağım

0

yanlış hatırlamıyorsam lise 1-2 zamanlarımda ilk tren yolculuğumu yapmıştım. ailemle birlikte ankara'ya gitmiştik günü birlik anıtkabir'e de ilk o zaman gitmiştim. kesinlikle gidilip görülmeli. bir de tren yataklı olduğu için zaten orada uyumuştuk yorgun da olmamıştık. kesinlikle en güzel yolculuk biçimi otobüs falan onun yanında yalan..

0

evet.
diyarbakırdan adanaya gittik arkadaşlarımla eğlence olsun diye birde trenim, zevkini yaşamak için

0

hayır hiç tren yolculuğu yapmadım ama yapmayı çok isterdim keyifli olsa gerek.

0

ben küçükken trenle tatile gidecektik. bineceğimiz tren yolda gelirken devrilmişti. o günden sonra birdaha trenin yakınından bile geçmedim. psikolojik travma yarattı. arabayla da kaza yaptım ama onun ki kadar etkilemedi.

0

evet yaptim gayet keyifliydi. otobus mu tren mi diye karsilastiracak olsaydim, kesinlikle tren yolculugu derdim.

0

ama metro ya cok bindim cunku fazla ama meto ayni tren

0

genellikle ankara'ya giderken tren yolculuğu yaptım yeni trenler pek işe yaramaz, eski trenler daha rahat ve konfor açısından ve ekonomik olarak daha uygundur.

0

evet tren yolculuğu yaptım çok yaptım ablama giderken sürekli tren yolculuğu yapıyoruz hem daha güzel daha rahat yolculuğu ve zevkli bir yolculuk yapıyoruz ses yok sadece trenin tranvay sesi otobüsten de daha rahat bir yolculuk oluyor sizde deneyin bence otobüse hiç binmek istemezsiniz emin olun.

0

gebze haydarpaşa banliyö hattında çok gidip geldim, uzun yol olarak bir sefer kayseriden gebzeye geldim.

0

evet tren yolculuğu yaptım tren yolculuk çok zevklidir ve arabalardan çok daha rahattır bir odası vardı oraya geçip oturursunuz ve gideceğiniz yere kadar ister uygun ister ayakta durur isterse telefonla oynayıp yani çok zevklidir sesi bile gündüz gider ben neredeyse hemen hemen nereye gidersem hep trene bilirim çünkü çok zevkleri zevk alıyorum yolculuktan araba öyle değil yani araba durunca ayakta gitmek zorunda kalıyorsunuz fakat trende öyle değil tren çok büyük olduğu için de olsa bile illaki bir yeri biliyorsun zaten trende kolay kolay da olacak bir şey değil yani tren yolculuğu çok güzel bir şeydir zevk alıyor insan

0

daha yolculuk yapamadım ama yapmayı çok isterim

0

ben ilk defa trenle yolculuğumu sevdiğim kadınla yaptım ve mükemmel bir yolculuktu. birdaha yapmak isterim.

0

evet tren yolculuğu yapmıştım. gerçekten çok güzel bir yolculuk türü.

0

şu ana dek hiç tren yolculuğu yapmadım fakat en kısa zamanda yapmayı düşünüyorum. doğu ekspresi turu ilgimi çekiyor..

0

hiç tren yolculuğu yapmadım ama yapmayı çok istiyorum inşallah bir gün nasip olur.