0

ben yaz aylarında gece yolculuğunu kış aylarında ise gündüz yolculuğunu tercih ediyorum. yazları güneş daha fazla yaktığı için gündüz yolculukları çekilmiyor. yaz aylarında geceleri uykun çabuk gelmiyor bunun için yazları gece yolculuğu daha avantajlı. kış aylarında ise gece hem daha soğuk olduğu için hemde gündüz güneş ısıttığı için kış aylarında gece yolculuğu yapmayı tercih ederim. kış aylarında geceleri insanın uykusu çabuk gelir. bu yüzden gündüz veya gece seyahatimi mevsim olarak ayırarak tercih etmek daha iyi geliyor.

0

bana hiç farketmiyor.uzun bir yolculuk olsun da isterse gece olsun isterse gündüz.. birinde uyurum, diğerinde tüm gün yolları, etrafı izlerim .

0

gece yolculuğu çekilmez gündüz yolculuğu daha iyi olr :

0

gittiğim yere gittiğim kişiye gittiğim araca göre degişir

0

gece yolculugu otobüs için en ideal yolculuktur bence ama uçak için o kadar fark etmez çünkü çabuk oldugu için o yuzden en guzeli insan kendını ne zaman hazır dinç olduguna bagldır daha çok.

0

öğle yolculuğu. sabah sıcaktan bunaltır. akşam insanların horlaması bunaltır. bunlar otobüs yolculuğu için tabiki

0

kendi arabam ile gideceksem kesinlikle gündüz yolculuğu
eğer ki otobüs ile gideceksem gece yolculuğunu tercih edrerim

0

ben genellikle uzun ve gece yolculuğu seviyorum.

0

kısa seyahatlerde daha çok gündüz yolculuğunu uzun seyahatlerde ise gece yolculuğunu tercih ediyorum.

0

geceler daha iyi sesiz ben bazen mezarlara gece gidip yatıyorum

0

gündüz yolculuğu tercihim oluyor. etrafı izleyerek gitmeyi seviyorum. kulağımda kulaklık filan...

0

tabi ki de gece.insansız yollar her zaman tercihimdir.

0

eğer aracı kullanmıyorsam gece tabiki
müzik dinler film izler uyurum oh mis

0

ben gündüz yolculuğunu seviyorum. pencereden dışarıyı seyrederek seyahat etmeyi çok seviyorum. gece şoför uyuyacak korkusu ile bende uyuyamıyorum. ve çok rahatsız geliyor bana cama dayanıp uyumak. hiç hoşlanmadığım bir şey yolculukta uyumak.

0

aracı kullanan kişiyseniz gündüz yolculuğu yol aydınlık böyle istediğiniz gibi sürebilirsiniz, ancak gece yolculuğu yapıyorsanız dikkatli olmak zorundasınız uyumamaya çalışmak falan zor iş yolcu içinse gece yolculuğu hoşsohbet ve eğlencelidir kendinde baş başa kalabilirsin konuşmak istersen de mecbur uyuyamayan konuşmak zorunda olan bir soför var yanında :)

0

gece yolculuğu güzel ama insanı yorar.gundüz yolculukta insan biraz daha dinç olur.