0
0

balık yemeye bayılırım .istanbullu olup balık sevmeyen heleki taze tutulmuş olursa mis gibi olur

0

tabi seviyorum daha çok deniz balıkları çok leziz oluyor ama göl balıklarına da hayır diyemem sadece tek sinir olduğum kılçıklarını temizlemek ama kılçıklarını temizlemekte o balığına yeme keyfi veren bir şey sanırım hamsi balığının mangalı çok güzel oluyor bir keresinde yemiştim tavsiye ederim

0

arkadaşlar balık yemeye önceden küçükken hiç sevmiyorum küçükken bir yerde tiksindiğim için hiçbir zaman et türü şeyler yemiyordum ama büyüdükçe alıştım en çok sevdiğim balık türü alabalık tır ama balık yiyebiliyorum başka uskumru diye biliyorum başka da balık türü yiyemiyorum bu yüzden en çok sevdiğim alabalık.

0

karadenizliyim olmassa olmazimiz bizim baliklar

0

evet ben bir karadenizli olarak balık yemeyi çok seviyorum. balık hem lezzet hem de sağlık açısından tercih edilmesi gereken lezzetlerin başında yer almaktadır. bu nedenle herkesin yemesi gerekiyor. özellikle çocukların sağlıklı bir gelişim göstermeleri için mutlaka tüketmeleri gerekiyor. çocukların beyin gelişimi için oldukça etkili ve önemlidir.

0

hamsi degilde daha çok büyük balık yemeyi tercih ediyorum çünkü daha lezzetli oluyor küçük balıkla uğraşmaktan yiyemiyorum balığı böyle sumakli sogan ve birazda kimin sıkıp yiyeceksin harika olur.of suan canım çok fena balık çekti.

0

balığı küçükken hiç sevmezdim ama sonradan dışarı memlekette okuduktan sonra sevmeye başladım. uskumru ve hamsiyi çok seviyorum.

0

benim balık çeşitlerinden tek yediğim hamsi. onu da pek fazla sevmiyorum. çünkü midemde rahatsızlıklara neden olabiliyor.

0

çok sağlıklı ama hiç sevmiyorum yılda toplasan 1 yada 2 kez yerim o da ya ailem ister yaparım yada denk gelirim bir yerde onun dışında yapmam da yemem de . tabi yersem de bir tek hamsi onun dışında yemiyorum .