0
0

hayır yüzme bilmiyorum malesef suya karşı korkum var yani yüzme bakımından denize havuza karşı bir fobi oluşturdum kendimce çocukluğumdan bu yana bu bakımdan da yüzmeyi öğrenmek gibi birşeye dekalkışmadım ancak bence önemli yüzme çünkü bir tatile falan gittiğiniz zaman ocaklar bile öyle güzel yüzüyor ki siz öylece bakakalıyorsunuz bu açıdan yüzmek iyi aslında hem eklemler içinde sağlık içindeiyi bir deneyim. bilmiyorum malesef.

0

yüzmeyi pek fazla bildiğim söylenemez, bilinçaltıma kadar işlemiş bir anı yaşamıştım. epilepsi hastasıyım balıklama havuza atlarken vücudumun sol tarafında hastalığımın belirtisi kriz başladı, hiç beklenmedik bir anda ve ben havuzun dibine kadar düştüm çırpınıyordum boğuluyordum o an, 4 kişi zar zor havuzdan çıkardılar beni.havuz veya denizi gördüğüm zaman gözüm korkuyor, o korkunç an geliyor gözlerimin önüne her zaman.

0

ben çok seviyorum denizi beni dinlendiriyor ama nedense denize giriyorum su dalgalandikca korkuyorum yüzmeye cesaret edemiyorum dalga dan çok korkuyorum

0

ben çok az biliyorum. o kadar iyi değil, ama öğrenmeyi kursuna gitmeyi düşünüyorum.

0

maalesef yüzmeyi bilmiyorum. keşke daha önceden öğrenseydim. birkaç kere denedim ama şimdi öğrenmek çok zor geliyor.

1

yüzmeyi bilmiyorum ama öğrenmeyi de çok istiyorum. peygamber efendimiz çocuklarınıza yüzmeyi öğretin diyerek bunun önemini göstermiştir. insanın yüzgeç gibi bir organın olması gibi yüzmek bence. umarım bende öğrenirim bir gün.

0

hayır hiç bilmiyorum bilmek isterdim bitleresin de baraja atladım arkadaşlarım kurtardı ama yüzmek için atladım kendi başıma yüzebilirim diye düşündüm olamdı