1

bazı insanlar verek yaşadıkları acılar, gerek yetiştirilme tarzları sebebiyle sürekli kavga çıkarırlar, kavgacıdırlar. havadan nem kaparlar ve hemen tartışıp, kavga ederler. bunlarda öfke kontrolü yoktur. sinirlerine hakim olamazlar. bu insanlarla tartışmamak, ikili münakaşalara girmemek gerekir.

0

bazı insanlar kavga çıkarmaya sorun yaratmaya tartışmaya bayılırlar be bu sayede beslenirler bundan keyif alırlar. innslar için kavga çıkarmak tartışmak o kadar kolay hale geldi ki, günümüzde kaşının üzerinde gözün var diye saçma sapan şeylerde dolayı kavgalar çıkıyor insanların birbirine karşı en ufak tahammülü kalmadı. kavga etmekten şiddetten beslenen insanlar bunu yaparken sanki bundan zevk duyuyorlar. içlerinde böyle insanlarda mevcut yani. oturup konuşmak yerine anlaşmak iletişim kurmak birbirini dinleyip anlamak yerine aksine birbirleri ile tartışmayı ve kavga etmeyi daha kolay daha cazip buluyorlar. bende anlayamıyorum açıkcası herhalde bundan zevk alıyorlar kavga gürültü hoşlarına gidiyor ki bu şekilde davranmaya devam ediyorlar başka mantıklı bşr açıklama bulamıyorum açıkcası. evet insanlar sorunlar yapabiliyorlar kızgın öfkeli oldukları zamanlarda oluyor illaki ama önemli olan bu öfkeyi dindirebilmek, sakinleşebilmek. öfke kotrolü sağlamak. ancak ne yazıkki bunu göremiyorum birbirlerini anlamadan dinlemeden davranan şiddet gösteren kavga eden bir sürü insan var malesef. bu durum hem kendi hayatlarını hemde karşı tarafın hayatlarını etkiliyor.

0

bazı kişiler çok sorunlu oldugundan dolayı kavgaya sebebiyet veriyor buda hem karşısındakine hemde kişilere çeşitli zararlar verir.

0

öyle insanların böyle şeyler hoşuna gidiyor nedense. hobi olarak yapan bile vardır yani.

0

sürekli kavga çıkaran kişiler kaostan beslenen ve bundan mutlu olan kişilerdir. huzur onlara yaramaz. ne yaparsanız yapın gözünün üstünde kaş var der yine kavga çıkarırlar. eğer çevremizde böyle insanlar varsa en acilinden o insanlardan koşarak uzaklaşmalıyız.

0

bazı insanlar ahlaksizlarindan, edepsizliklerinden,cirkefliklerinden sürekli kavga çıkarır. sussan tepene çıkıyorlar. uysan başına belâ oluyorlar.o açıdan mümkün olduğunca o tarz insanlarla aynı çatı altında da bulunmamak. kaçmak arkanı bakmadan yani yoksa insanın sinir katsayıları artırır, cinnet getittirirler.

0

çünkü onların ruhunda şiddet olduğundan dolayı

0

bazı kişilerin canı sıkıldığı için kavga çıkarıyolar