0

bu kavganın derecesi .eğer ben haklıysam karşımdaki kişide af diliyorsa tabi ki konuşurum sonuç da fazla kinci olmaya gerek yok

0

kavga ettiğim kişi benimle konuştuğunda ben de onunla konuşurum ancak yine de ona kırıldığım noktaları belirtirim. çünkü ona neden kırıldığımı bilmesini isterim ve konuşacaksak eğer aramızdaki bu sorunu çözerek konuşmak isterim. çünkü üzeri kapatılan her konu ileride daha büyüyerek karşımıza gelecektir. geçen yıl o da arkadaşımızla hiç yoktan yere tartışmış ve küsmüştük. hemen hemen 2 hafta küs kalmıştık. ve daha sonra konuşmak istediğini söyleyerek küstüğün devam etmesini istemediğini söyledi. ben de ona cevap vererek kırıldığım noktaları anlattım ve onunla aramdaki sorunu çözdüm. sorunlar bence çözüme ulaştırılmalıdır yoksa ileride daha büyüyerek karşımıza çıkar.

0

yani ben onunla kavga etmişim o gelip benimle konuşursa eğer benim damarıma basıyorsun onu tekrar kavga ederim. eğer benimle sadece barışmak için konuşursa bir şey diyemem sonuçta demek ki hatasını anlamıştır ,barışmak istiyordur. ben de affederim diye düşünüyorum. çünkü bugün bir arkadaş da olay yaşadık tartıştık ondan sonra arkadaş olduk. yani sonuçta ikimiz de anneniz ondan dolayı barıştık. :))

0

kavga ettigim kişi benle konuşmayı çok denedi ama ben kabul etmedim sorunu çıkaran kendisiydi onun için böyle kalsın dedim.