0

66 tl para kattı cebime, ayrıca imkansız kavramını zihnimde az daha daralttı, yorum sorularında milletin yorumları sayesinde

0

şuan için kültür vs ancak belli bir miktara ulaşmak istediğim için biraz da uykusuzluk kattı.

0

sorumani benim içjn iyi bir terapist gibi.yazıyorum ve bu bana iyi geliyor.tabi ben çok yeni sayılırım bu platformda.özellikle yeni şeyler öğreniyorum ve güzel birşey.ekonomik olarak henüz birşey kazanamadım ama umarım 25 lira biriktirebilirim.

0

öncelikle işim olmadığı için bana kazanç sağlıyor bu site.. en önemli noktası bu.. öğrenci, ev hanımı, çalışan demeden çoğu kişi ek kazanç, ek gelir kazanabiliyor. sonra genel kültür açısından gayet iyi olduğunu düşünüyorum

0

sorumani.com bugün karşılaştığım halde bana hem fikir hemde ekonomik olarak belli katkıları şimdiden oldu.güzel bir düşünce ve platform üstelik üyelik sistemi kolay ve maddi oranları tatmin edici olduğu için ilgi çekicidir.
ve burada gezinirken her zaman farklı konulara göz gezdirip hayat felsefenize yeni bir takım düşünceler ekleyebiliyoruz.

0

sorumani bana hem ek gelir, hemde genelkültür katti.boş zamanlarimi faydalı işle geçirdiğim gibi üstelik maddi olarak ta kazancim oluyor.iyiki de bu siteyle karşılaşmışım.cok güzel bir platform.