0

25 lira aldım zaten ilk zamanlar çok savaşıyorsun para kazanmak için ama sonra biraz daha sonra yazmamaya başladım azalttım yazmayı 25 lira çok yazmaya bakmıyorum bakalım uğraşıyoruz.

0

şu an acemiyim inşallah hevesim kaçmadan 25 yapar en azından bir kontür parası ödemesi alırım

1

daha yeni başladığım sorumani şuanda hiç bir şey kazandırmadı. aslında ilk cevabım bu soru ama soruları sevdiğimi söylemeliyim. her yerde olan basit sorular burada yok gibi gördüğüm kadarıyla. ilgili bir şekilde beklemedeyim.

0

sanırım sorumani sitesi da kazanamadım ama şu an yeterli 7 lira 17 kuruş dayım inşallah bunu 25'e üzerini yapabilirim zamanım oldukça bu siteye girmeyi çok seviyorum çünkü hem para kazandırıyor hem de zihnimi geliştirebilirim zamanımı da burada geçebilirim

0

sorumani de gerçekten çok yeniyim o yüzden cok az birikmis param var telefonum bozuk oldugu icin pek aktif de olamiyorum ayrica parayi yatiriyorlar mi yatirmiyorlarmi diye endisem var umarim dogrudur bu 100 400 gibi yuksek rakam yapanlara sasiriyorum uyumadan yemeden icmeden burada yazi mi yaziyorlar mwrak ediyorum ama hepsini tebrik ederim gercekten burada yazi yazmak ki gercek dogru cevaplari bulup yazmak ayri zor

0

şuan çok yeniyim ama o yüzden çok az kazandım ama bir ay kadar oynasam çok daha iyi paralar kazanırım çok güzel bir şey ama hem içindekileri dokuyorsun bazı konularda bazen de bilgilerini aktarıyorsun o yüzden hem eğleniyoruz hem oynuyoruz hemde para kazanıyorum. ne güzel o yüzden çok seviyorum para kazanmak içinde çok oynuyorum ve biliyorum ki ilerledikçe çok daha iyi paralar kazancam her şey benim sihirli parmaklarımda

0

maalesef daha bana barajı bile geçiremeyen bir ücret sundu şu ana kadar bu site. fakat bunu, benim yazdığım cevaplara ve sitede geçirdiğim zamana yani aktifliğime bağlıyorum. 13 tl falan.

1

sorumani sitesinde ben çok geç bu siteyi fark ettim ve yeni bir üye sayılabilir mi yani bu şu ana kadar sorumani sitesi bana 120 tl kazandırdı biz şu anda 120 tl para çekmiştim ve 35 tl ödeme talebinde incelemede bekliyor şu anda 10 tl de hesabımda var daha onu da artık uğraşıp ödeme talebine yetiştireceğim benim ödemem yatırıldığı zaman bunu da 25 ya da 35 yapıp öyle ödeme talebinde bulunacağım yani eğer burada bir zaman zarfı harcarsam belki daha çok kazanabilirim yani burada gerçekten bu aralar kazançların düşmesi nedeniyle pek fazla kazandığımız olmuyor ve bedava moda olduğu için de soru soramıyorum ve genellikle soruların cevapsız kaldı içinde beyin bedava modu kalkmıyor kimse cevapsız soru ra cevap vermiyor ben bazen cevapsız sorulara cevap veriyorum ama gerçekten cevapları çok zor ve çok araştırma lık olduğu için kazancımı bayağı etkiliyor ve fazla kazanç saklanmıyor yerim ben o kadar cevapsız sorular ile uğraşma saydım ve normal sorulara cevap verseydin şu anda yine ödeme talebine yetişmiş olabilirim şu anda 10 tl var hesabımda ve 10 tl inşallah bu oruç ayında 50 tl yapıp öyle çekmeyi düşünüyorum.

0

aslında ben sorumani sitesine ilk kurulduğu zamanlardan beti uyeyim. ve o zamanlardan beri bu sitede baya para kazandım. 431 tl ödeme aldım bu zamana kadar. suanki kazanç hanemde de var bir miktar kazanç ve onu da biraz daha ugrasip oyle cekmek istiyorum. bakalim. nasip hersey.

0

henüz kazanamadım. ama şu an 20 tlye yaklaştım. 25 olduğunda çekeceğim inşallah.herhalde bu haftasonuna kadar 25 tl yaparım ve çekerim diye düşünüyorum.

1

sorumani öncelikle buradan ilk kazanmak istediğim şeyi yani parayı kazandırdı. sonrasında paranın değerini bir kez daha ve tekrar tekrar hatırlattı. zor kazanıyoruz ama çok kolay harcıyoruz. bu yüzden tam kontrol edemesem de harcamalarımın farkına vardım. sonra gerçekten bilmediğim konuları duydum, merak ettim, öğrendim, araştırdım. diğer kullanıcıların fikirlerini okuma fırsatı buldum. ayrıca yine, yeniden fırsatçıların her yerde olabileceğini hatırlattı troll kullanıcılar sayesinde. bir de dilediğim an kuruş da olsa kumbaraya atar gibi para biriktirme imkanı vererek kendime güvenimi artırdı diyebilirim. şu ana kadar kaybettirdiği bir şey değil, hep kazandırdığı bir şey oldu. o yüzden burada olmaktan mutluyum.

1

sorumani aslında bana birnevi savaşmayı kazandırdı diyebilirim. çünkü en umutsuz olduğum bir zamanda karşıma çıktı bu site. çünkü kaç yıldır işsizim ve artık parasızlık canıma tak etmişti. hani belki bir umut. hiç olmazsa kendi ufak tefek birşeylerimi almaya yardımcı olur buradan kazandığım para. yani aslında birnevi de ufak şeylerimi karşılarım dedim ve kitaplarımın parasını karşılıyorum. çok sevdiğim birşey çünkü kitap okumak. onun dışında kazandırdığı şey ise para kazanmak adına burada sorulmuş sorulara cevap vermemiz. yani bilmediğim şeyleri de öğreniyorum bir yandan. yani şuan kim size bunun için para verir ki değil mi. :) hem bilgi öğreniyoruz hem para kazanıyoruz. umarım site böyle devam eder. :)

2

sorumani bana bu güne kadar güzel bilgiler ve hiç yoktan kimsenin ben evde otururken asla vermeyeceği kadar para kazandırdı. bunun dışında bu site sayesinde bir kaç tane güzel arkadaşlıkta kurdum. gerçekten çok iyi insanlar. bilgi, para, arkadaş kazandım. kaç tane site aynı anda bunların hepsini bir arada yapıyor ki. ayrıca çokta güvenilir bir site. ilk defa bir siteye bu kadar güven kazandım birde.

0

sorumani gerçekten güvenilir bir site.bugüne kadar 25 lira ödrme aldım.2 gün içerisinde hesabıma yatırdılar.cidden emeğinin karşılığını veriyorlar.