0

maddi bir kazancım olmadı fakat fikir edinmeyi ve üretmeyi öğrendim teşekkür ederim

0

ben soru maninin bana daha çok para kazandırması na yanayım. çünkü paraya ihtiyacım var ve ben daha çok o yüzden burada takılmayı tercih ediyorum tabii bunun yanı sıra bilgi de ediniyorum ama bilgiyi ikinci planda isterim çünkü yeteri kadar okulda ilgilendiğimi düşünüyorum ve zaten araştırmacı bir tipim olduğu için başka yerlerde de öğreniyorum hayatım sadece burayla alakalı değil ben genel olarak araştırıp öğrenmeyi daha çok seviyorum burası benim için çok iyi ama burada daha fazla para kazanmak istiyorum.

0

yeni üye olduğum için maddi açı'dan henüz birşey kazanmadım.ama manevi açı'dan bayağı bir bilgi edindim.sistemin yapımında emeği geçen herkese teşekkürler :)

0

valla burda hem çok şeyler öğrendim ve para kazanıyorum günde 30 soru cevaplayarak ve bu cevaplayarak paramida kyazamıyorum şimdi 25 tl para biriktirdim ve bu 2 kat kazanç olmadığı için siteye fazla girmedim bende bu parayı parayı çekmek için uğraşıyorum.

0

soru mani bana bazı bilgiler kazandırdı bazı şeyleri öğrenmem için yardımcı oldu aracı oldu böylece hem kendimi geliştirmiş oluyor hemde bu sitede vakit geçirmeye çalışıyorum. ayrıca emeğimin karşılığını veren bir site bu bağlam da sprumanş bana kazanç sapladı hem gelişmeme yardımcı olurken hemde maddiyat anlamında da ihtiyaçlarımızı karşılaşmam için destek oldu emeğinin karşılığını verdi bu yüzden sorumaniye verdiği güvenden dolayı teşekkür etmek lazım. umarım hepböyle davm eder ve kapanmaz.

0

sorumani bana baya bilgi kazandırdı bununlada yetinmedi yanında bi miktar parada kazandırdı teşekkürler sorumani :)

1

sorumani bana insanın evde bir şeyler yapmadan otururken de para kazanabileceğini gösterdi. zaten bu yüzden buradayım. para kazanmak ve birikim yapmak için.

2

sorumani bana burda para kazandırıyor. ben burda birikim yapmak için geldim. soruları cevaplıyorum, soru soruyorum.

1

öncelikle para kazandırdı :) sonrasında yeni bilgiler, ve bu yeni bilgilerin getirdiği yeni meraklar oluşturan konular. bir de algım değişti tabi burada bulunduğum sürece. konuların içinde soru potansiyeli arar oldum. her gün farklı sorular sormak için biraz daha araştırmacı oldum. bir soruyu cevaplarken aklıma başka sorular geldi derken tam bir kazan kazan durumu. bana kattıklarından şimdilik şikayetim yok, aksine durumdan oldukça memnunum.

0

oncelikle calsimadigim icin, issiz oldugum icin bana az da olsa para kazanabilme durumu yaratti. en azindan buradsn alsigim odemelerle ufak tefek birseyler alabiliyorum. daha ziyadesiyle para biriktirmem gerek ve şuan onun için çalışıyorum bu sitede diyeyim. yani aslında burası benim için bir çalışma yeri. yeri geldi hic giremediğim günler oldu, yeri gelsi 10 dakikada olsa iki soruya cevap yazdım yâ da birkaç soru sordum. bazı günlerde gece 10 da bilgisayar başına oturup 1.30 lara 2 lere kadar sitede oturup soru cevapladım sırf. bir iş sağladığı gibi aslında bazı bilmediğim şeyleri araştırarak öğrenmemi sağladı. ve hatta isyerimmis gibi su son 3-4 gundur sitede değişik değişik sorular sormak icin arastirmalar yaptim ve 50 yi askin cok guzel sorular cikardim.

0

cevabını merak ettiğim birçok sorunun cavabını öğrenmemi sağlaması.

0

para olarak dha yeni oldugum için birşey anlamadım ama bilgi edinme konusunda çok faydalı oldu bana

0

sormani para kazandım ,hem eğlendim, hem bilgi edindim.. sonra bana böyle şeyler kazandırdı. mesela ilk ödeme 25 tl aldım şimdide 190 tl ödeme talebinde bulundum o da 3 iş günü yatar. yani para kazanıyorum bence daha ne oturduğum yerden evde boş boş oturmaktansa sormani'de takılır para kazanırım bilgi edinir ,hem de eğlenirim.

0

bir cok sorunun cevabini buradan ogrendim.
yazma konusunda kendimi biraz olsun daha da gelistirdim.