0

bence ikisi de güzel değil ama seçim yapacaksak söz dizi olarak çukur kamera arkası olarak güzel ve ben ikisini de izlemiyorum.

0

çukur dizisinin yanından söz dizisinin esamesi bile geçemez.

0

iki diziyide izlemiyorum pek fikrim yok ikiside birbirine yakın diziler

0

biz ailecek cukurcuyuz . aslında sözü de izliyorduk ama son 5 bölüm falan izleyemedik . çok güzel dizi ikisi de aynı gün aynı saat olması bizim içinde iyi olmuyor . o yüzden çukuru televizyondan sözü daha sonra internetten izliyoruz . tabi youtube'dan da kalkmış artık sanırım ona da ayrı üzüldük ama yapicak birşey yok .

0

her iki dizininde guzel oldugunu biliyorum.ama soz dizisinde boyle millet,vatan ve yurt sevgisi on planda oldugu icin soz disinde ciddiyet oluyor genellikle ben oyle dusunuyorum.ben genellikle boyle komik replikleri olan guzel filmler diziler tercih ettigim ettigim icin çukur dizisi bana daha guzel geliyor.saten çukur dizisinide bilen bilir yani on numara dizi yapmişlar oyunculari felan gayet başarılı oyuncularla dolu.bence bu çukur dizisi birazcik daha izleyiciye sahip olur ama uzun sure surmez diye dusunuyorum bu cukuru alirlar felan baya bir catisma cikar sonra cukuru alirlar hayatlari mutlu olur hic bir sıkıntılari fela n kalmaz ve rahatca hayatlarina devam ederler diye dusunuyorum.ama belki baska olaylarda olabilir yani bakicaz artik insallah iki dizide uzun omurlu olur.arada soz dizisinide izliyorum heyecanli guzel sahneleri felan oluyor onunda oyuncu kadrosu kaliteli saglam oyuncular felan var.

0

yani ben çukur dizisine hastayım. yani çukur dizisi gibi ben dizi göremiyorum tek geçerim yani harika bir dizi ve reyting puanlarida yüksek güzel eminim ki ; herkes izliyordur.

0

ben her ikisini de pek takip etmem yine de tercih etmek gerekirse çukur dizisini izlerdim.