0

özel ödül geldi ancak ben ödülü alabileceğimiz sürenin uzun olduğunu düşünüyorum.benim düşünceme katılan bir çok yazar bulunuyor.umarım sorumani ekibi bizi dinler ve yarışma süresini kısaltır.

0

inşallah kazananlardan biride sen olursun poyrazım. çünkü seninde bu parayı cidden ihtiyacın var. umarım sıralamada sitede sürekli aktif kalan kişiler olur. geçen seferki gibi bir yarışma olmaz diye umuyorum umarım herkes güzel paralar kazanır bu yarışmadan.

0

yani bu ödülü nasıl olur hiç bilmiyorum ama inşallah kazanırım. yani gerçekten bu aralar paraya çok ihtiyacım var. yani yarışmayı bırakmayı düşünüyorum tabii o da oğlum uslu durursa o şekil ancak kazanabilirim uslu durmazsa demek ki nasibimde yoktur. şu an benim de hiçbir tahminim yok ama keşke 10 kişiye verirse insanlar kazancının iki katına alsa bence daha güzel bir yarışma olmuş olur. akşamı bekliyorum gerçekten kazanmam lazım yani bu yarışmayı bakalım kime nasip kime kısmet varsa benim de bir payım zaten kazanırım yoksa yapacak bir şey yoktur. bekleyip göreceğiz herkese bol kazançlar diyorum.

0

bu zan-mana kadar doğru düzgün yarışma yapmadıklarına göre demek ki yılbaşı niyetine ödülü büyük tutacaklar tahminimce... bu zamana kadar yapılan en büyük yarışma biliyorsun 500 tl idi... ama bu sefer büyük ödül için kıyasıya yarışacağım... bir 10 tl ödül alabildim bu zamana kadar, bunu bırakmayacağım bu sefer.... bomba gibi yarışacağım.