0

hayir, halk arasinda bir laf vardir bilir misin bilmiyorum.. "fazla merak iyi degildir." derler. adamin basina dertler acar. o yuzden herseyi merak etmeyin. bu siteyi kurduklarina gore iyi birileri. sizde o yuzden para kazanmaniza bakin

0

bende çok merak ediyorum ama hala ogrenemedim sanırım kendinin tanınmasını pek istemiyor o yüzden de kendini saklıyor.

0

bu kişi cok tanimak önemli deil burda binlerce kişiye veya ilerde insallah milyonlarca kişi olur dilegiyle diyorum tabiki...bizlere böyle firsat kapisi actigi icin dua,ve şükranlarimizi sunmaliyizki onu ben böyle bir iş yaptıgi için ayakta alkisliyorum helal olsun hem sahibine veya sahiplerine ayrica çalisan ekbine vede burayı sorumani ailesi olarak gören siz degerliüyelerimize.

0

soru - mani dikkat ettiğim tek nokta oda bu işi mani için yapıyor bu yuzden tanımıyoruz :dd :d: :d

0

her kurulan sitenin kurucusunu merak ediyor musunuz. ya da telefona indirdiğiniz aplikasyonların kurucularını. fazla takilmayin, kim kurduysa kurdu. para kazanabiliyor musun? odemeni alabilecek misin? bunlar önemli olan. :) hem atalarımız ne demiş. fazla merak iyi değildir.

0

hem hala gizemini koruyor değerli sorumani ekibi. ama önemli olan her iki tarafında adil bir şekilde kazanmasıdır. kazan kazan formülünün burada uygulanmasıdır. her iki tarafta mutlu olsun.

0

bence gerek yok bizim düşüncelerimizi göz önünde bulundursun siteyi geliştirsin fark etmez.

0

hayır en az senin kadar bizde merak ediyoruz. hiç kimse şuan için bilmiyorz ama kendini gösterse açıklasa çok iyi olur. merakımız gider en azından. :)) sorumani sesimizi duyuyorsun değilmi ? :)