2

bu sitede neden bazı yazarlar sürekli soru soruyorlar neden hiç cevap vermiyorlar acaba çok merak ettim?

daha dün beyin bedava modu kalktı bakıyorum yazarlar yine aynı şekilde soru sormaya yoğunluk gösteriyor hiç cevap vermeye yanaşmıyorlar soru sorduğu o kadar cevap verse de daha iyi olmaz mı?

3 cevap
2

biz sitenin anasayfası hareketlensin, güncel ve gündemle alakalı olsun diye beyin bedava modu kalksın istiyoruz. kalkar kalkmaz kullanıcılar aynı tip sorularla ana sayfayı işgal ediyorlar. bu konuda bende rahatsızım. ben sorduğum soruya cevap gelmeyince kendim cevaplıyorum. ama arkadaşlar soruyu sorup gidiyorlar ve cevaplanamayan sorularla doluyor ana sayfa. sonra hoşgeldin beyin bedava modu ve sıkıcı bir site.

1

ben aylardir bu konuda bir cok kez soru actim, sorumaniye dillendirdim, seviyeye gore soru sinirlamasi gelsin diye cok soyledim sorumaniye. ama bakiyorum ki degisen birsey yok. artik bende onlar gibi davranacagim dedim kendi kendime. madem onlar soru sorup cevap yazmiyor. bizde oyle yapalim. bizde soru sorup hic cevqp vermezsek belki yonrtimin dikkwtini ceker bu durum diye dusunuyorum

0

ben çok soru soran biri değilim hatta bakarsanız verdiğim cevap sayısından da bunu anlayabilirsiniz. evet çoğu yazar sizin söylediğiniz gibi davranıyor. hatta bende bugün bayağı soru sorduğumu düşünüyorum fakat bugün soru sormamda ki amaç kazanç sisteminde bir azalma fark ediyorum yani şöyle ki normal de daha fazla kazanç sağlıyordum cevaplardan özellikle de hakim olduğum konu üzerineyse soru verdiğim cevabım da hayli uzun oluyor. ama iki seferdir verdiğim cevaplardan yeterli kazanç sağlamadığımı fark ettim. sanki kazançlarda azalma oldu yada iki kat kazanç zamanı bitti bana az gelmeye başladı bilemiyorum ama uzun uzun yazdığım cevaplardan bakıyorum en fazla yirmi kuruş kazanmışım eskiden bu kazanç en az otuz kuruş civarında oluyordu ve en fazla beş soru cevaplayarak ben de günde bir lira kadar yapıyordum. şimdilerdeyse bu bir lirayı kazanmak için daha fazla cevap vermem gerektiğini düşünmeye başladım. hatta biraz da cevap vereceğim soru bulamadım bu süreyi de cevap vereceğim soru aramak yerine soru sorarak değerlendireyim dedim. sorunuzu üstüme alından cevap vermeye çalıştım. umarım sorunuz beni kapsamıyordur. başta da söylediğim gibi cevap ve soru sayılarıma bakarak doğru söylediğimi de anlayabilirsiniz.