0

badem göz olabilir. çünkü çok beğeniyorum o şekilde gözleri. keşke bende de olsa..

0

kesinlikle bende burnumu estetik yaptırmaya çalışırdım. çünkü burnumla bir sorunum var benim zaten ileride de yaptırmayı düşünüyorum. çocukken karda kayarken kaydım düştüm ve buza çarptım suratımı burnun kanamaya başladı ve eğik bir hale geldi doktora da gitmemiştim. çok küçüktüm henüz kimse de götürmemişti o gün bugün burnum eğildi ve baktıkça deliriyorum. ileride estetik yaptırmayı düşünüyorum. bende sizin gibi mutlaka burnumu seçerdim.

0

baya ideal yüz hatlarım var öyle ki burnun estetik mi gibi sorular aldığım ortamlar olmuştur. benim sorunum fiziğimle o da sanırım estetikle düzelmez. ben kadında armut tipini çok beğenirim ama ben elma tipliyim. vücut hatlarım çok düz belki bu konuda birşeyler yaptirabilirdım günah olmasa.

1

baya ideal yüz hatlarım var öyle ki burnun estetik mi gibi sorular aldığım ortamlar olmuştur. benim sorunum fiziğimle o da sanırım estetikle düzelmez. ben kadında armut tipini çok beğenirim ama ben elma tipliyim. vücut hatlarım çok düz belki bu konuda birşeyler yaptirabilirdım günah olmasa.

1

hiç bir yeri mi estetik yaptırmazdım çünkü erkek doğal hali daha güzel

1

şöyle bi düşündüm ve aklıma hiçbiyer gelmedi çok şükür allah güzel yaratmış kurban olduğumunun :d ama diş teli estetik sayılmıyor sanırım çünkü dişimde tek var ama o da hem sağlık için hem görüntü yani burun yaptırmak falan gibi bişey değil bence o tam estetik sayılmıyodur ya sayılıyosa da diş deyim ama zaten tel var şuanda hatta 1 sene oldu yakında çıkacak yani yakında dediğim 5-6 aya çıkar

1

günah olmasaydı burnumun ucunu düzelttirirdimdaha dik yaptırırdım ama bu haliyle de gayet yüzüme yakışıyor bence yani istediği olsa da olur olmasa da olur

1

benim burnum kırık burnumu yaptırmak isterdim.

0

çok şükür estetiği ihtiyacım yok diye düşünüyorum. hani rabb'im herkese bir güzellik vermiştir. yani ben halimden gayet de memnunum sadece benim burnum biraz tanyeli'nin burnuna benziyor kalkık yani görenler bile mesela estetik mi yaptırdın diyor. yani ben kalkıp burun falan sevmiyorum ama gene de güzel duruyor yani yüzüme yakışıyor ama öteki türlü kendini başka bir sorun göremiyorum yani.

0

burnumu yaptırırdım ama şimdilik hiç niyetim yok

0

kesinlikle göbeğime yaptırırdım. tabiki cesaret edebilseydim.

1

çok güzelim gibi bir iddiam olmasa da, halimden memnunum. ayrıca canım çok tatlı olduğundan hayati bir mesele olmadığı sürece bıçak altına yatacak biri değilim. o sebepden estetik üzerine düşünmedim. ama biraz genetik yatkınlık, biraz da yanlış beslenme ile gıdım çıkıyor, belki bir cesaret buna bir çözüm talep edebilirdim.
kilo vermek ve bölgesel egzersizle halletmek en iyisi yine de :)

0

estetik dinen uygun olmadıgı icin yaptirmazdim..

0

kendimi seviyorum. bu konuda mütevazi olamayacağım her halimle güzelim çok şükür:)

0

dudağımı yaptırırdım .daha güzel görünsün diye

0

tabi ki noise burunnnnnnnnnn

1

kesinlikle burnum.aynaya baktığımda beni en mutsuz eden şey bu. yine de şükretmek gerek elim ayağım sağlam diye.

1

estetik yaptırmak isteseydim sanırım badem göz yaptırmak isterdim. ama şu haliylede gözlerimi sevdiğim için berhangi bir estetik ilgisi ya da isteği duymuyorum ve ayrıca estetik cerrahi müdahaleden de korkarım.

1

gobek bolgem. liposakşin olurdu.

2

estetiğe ihtiyacım yok çok şükür hiç bir yerimi yaptırmazdım. burnumun estetik olduğunu zanneder çoğu insan