0

kesinlikle dediğiniz gibi gülümsemek, pozitif bir eylemdir. evet bazen nezaketen de olsa gülümsediğim oluyor.. selam vermek yerine suratına bakıp hafif tebessüm ediyorum başımı hızlı bir şekilde ufak bir öne geriye yapıyorum karşı taraf alıyor zaten.. bazen merhaba demek yerine bunu kullanıyorum.

0

gülümsemek genelde karşı tarafı mutlu eder. sevildiğini veya espirisinin komik olduğunu düşünür. çok gülen insan komik olduğunu düşünüp çok espiri yapanlarla karşı karşıya kalabilir.nezaketen kahkaha attığım bile oluyor.

0

gülümsemek tabii ki de pozitif bir eylemdir.insan gülümsediğinde tabii ki de bu bazen çok mütevazı bir şekilde gülümsemek de olabilir karşındaki insanın en azından küçük bir gülümseme ile mutlu edebiliriz. gülümsemek bulaşıcıdır da. mesela karşımızdaki kişiye komik bir şey anlattığımız da güler daha sonra yanındaki insan güler onun yanındaki insan güler böyle böyle devam ederek gerçekten bu bir bulaşıcı hale gelir.bence gayet iyi bir şeydir bu insanlar bazen gülümsemeyi unutuyorlar maalesef günlük hayatın getirdiği stres ,üzüntü sebebiyle.gülümsemeyi unutmamak gerekir insanlara günaydın diyerek gülümsemek gerçekten çok iyidir o kişiyi en azından bir merhaba şeklinde bir şeydir bu.her gittiğimiz yerde her karşılaştığımız insanı tabii ki de bazılarını sevmeyiz ama en azından tanıdığımız çevremizdeki insanlara gülümseyerek cevap verebiliriz, gülümseyerek iyi akşamlar diyebiliriz yani gerçekten çok önemlidir gülümsemek.

0

gülümsemek tabii ki de pozitif bir eylemdir.çünkü adı üstünde gülümsemek insanın enerjik olarak iyi hissettiğini vve karşı tarafa da bu konuda güzel enerjisini hissettirmek için yaptığı bir eylemdir.öte yandan bilimsel olarak baktığınızda gülümsemek için vücut kaslarındaki gerilme ile somurtmak için yüz kaslarındaki olan gerilme arasında ciddi farklar var.kişi somurtmak için daha fazla yüz kasını gelmek zorunda ve bu da bir şey gösteriyor ki biz metabolizma olarak yapı olarakta zaten gülümsemeye daha meyilliyiz.bir diğer bildiğim araştırma ise kişilerin içten bir şekilde güldüğünde, bazı yemekleri yediğinden aldığı zevkten daha fazla vücuda olumlu katkısı olduğunu okumuştum.

1

gülümsemek, insanoğluna en guzel yakışan bir vücut ve yüz hareketi , gülümseme nezaketen yapılır bazen karşınızdakinin kalbini kırmamak icin yapılır ve inanın gülmeleye bu zamanda çok ihtiyaımız var , gulen yüzünüz hiç solmasın.

0

yani gülümsemeden gülümsemeye değişiyor. bazı gülümsemeler var pozitiftlr ama bazı gülümseme var dalga geçer gibidir.

0

bence gülümsemek her zaman için pozitifliği ifade etmez. mesela bazı insanlar birilerine karşı alay edercesine gülerler bu pozitiflikten tamamıyla kopmuş bir durumdur. veya o kişiyi sevmediğimiz halde evimize geldiği için ya da büyüğümüz olduğu için nezaketen de olsa gülümsemek zorunda kalırız.

0

gülümsemek bence pozitif bir eylemdir. bazen nezaketen kendimi zorlayarak gülümsediğim oluyor bu durum genellikle yapılan kötü bir espiri için geçerli oluyor karşı tarafı kırmamak için gülümsüyorum

0

hani bana göre bence gülmek pozitiftir. sonuçta cana kana yakın bir gülümseme yapıyorsan bu bence pozitiftir. hani bazı insanlar gerçekten gülemeyebilir bu da normal bir şeydir. insanları gerçek bir şekilde güldüremezsin ama sinsi bir şekilde gülen insanlar bence çok yanlış yapıyorlar. hani ben kendi adıma söyleyeyim ben çok fazla gülen bir insan değil özellikle asla hiçbir şekilde sinsi bir şekilde gülmem her zaman kendim olmuşumdur yani tebessüm atmak da güzel bir şey ama kahkaha atmak günah ama bazen elimde olan bir şey değil böyle çok komik bulduğu şeyleri kahkaha attı biliyorum yani oluyor zaten gülmelerim oluyor.

0

gülümsemek tabi ki pozitifliği ortaya koyan bir eylemdir. tebessüm etmek de gerçekten güzel bir davranıştır. karşımızdaki kişiye hoş bir enerji ve samimiyet gönderir. abartarak kahkahalarla ben çok mutluyum imajı vermek tabi ki yapmacık oluyor. o yüzden gülmek kararında yapıldığında güzeldir.