0

gülümsemek bazı insanlara göre daha zor.. kendi kendilerinin psikolojilerini bozuyorlar. insan ne yapıyorsa kendine yapıyor. o yüzden bence bir çok insana gülümsemek zor geliyor..

0

bence kaç çatmak kolaydır gülümsemek zordur asıl. insanlara bakın genellikle hayat kargaşası veya hayat kailesi yüzünden gülmeyi unutuyorlar belki gergin veya sinirli olabiliyorlar. ya da kaşları çatık üzgün mutsuz olabiliyorlar bence kaşları çatmak mutsuz olmak daha kolaydır. ancak gülmek mutlu olmak neşeli olmak hayattan zevk almak daha zordur. hayatın tadını çıkarmak kıymet bilmek gülümseyebilmek daha zordur inanın .

0

kaş çatmak daha zor yüzün şekli değişiyor somurtkan olursun gülümsemek öylemi daha rahat yapılıyor insanlık hali işte

0

gülümsemek kolaydır herşeye eyvallah der gülersin

0

tabikide kas catmk benim icin sewmedigim bisi surekli guleryuzlu olmak pozitif olmk varken kas catmak gereksiz bisi ama tabii bu hayat sartlaryla ne kadar gulebilrsk okadar iyidir cunku suan cokk zor bi hayat devam edio bu yuzden millet nie gulmuo die hic sormyurym ama ben hep pozitif olmaktan yanayim allah herkesi guldursun benide cok guzel bi duygu gulmek bu yuzden surekli ne olursa olsn gulunn gulmek cok guzel bi hissiyat verio hem size hem karsinizdakine ins.surkli gulryuzlu olursunuz somurtkn insnlri sewmyrm.

0

bence gülümsemek daha zordur hayat standardı ları bizim yüzmüzün gülmesine izin vermiyor

0

bence kaş çatmak daha zordur ben sürekli gülüyorum mesela .