0

kahkaha sesli gülmek demek gülümsemekten sessiz gülmek ağzı fazla açmadan yapılır bayanlara gülümsemek yakışıyor arkadaşlarıyla birlikteyken kahkahaya atabilir

0

kahkaha sesli gülmek .gülümsemede de kibarca mimiklerle tebessüm etmektir. kadına her daim gülümseme yakışır .

0

kahkaha sesli bir şekilde gülmektir .tebessüm ise sessiz gözler ile birlikte gülmektir . bence ikisi de güzel içten yapıldıkları her zaman güzeller . dışarıda ya da evde fark etmez , gülmek istiyorsanız gülün . tabiki bu başkalarını rahatsız edecek düzeyde , samimiyetsiz ve sinir bozucu olursa durum değişir . ben en çok tebessüm etmeyi severim .bazen kahkaha attığım da olur .kimseyi rahatsız etmedikçe yaparım . ruh halime bağlı . gülmek çok güzel . biri karşınızda yürüyorken gülerseniz ona da bulaşır .arada bir yapın derim , tebessüm edin insanlara .

2

öncelikle kadına kahkahada yakışır gülümsemekte yakışır.kahkaha sesli gülmektir.gülümseme bir mimiktir. ayrıca bunu bu sekilde ayırmak ta büyük bir yanlıştır. bir kadına hangisi daha çok yakışır demek çok saçmadır.gülümsemek kadına da erkeğe de yakışır.bu şekilde ayrım yapmaktan vazgeçiniz.

2

kahkaha da bir gülümsemek tır evindeysen kahkaha yakışır ama dışarda kahkaha atmak bir bayana yakışmaz çünkü kahkaha ayıptır yüksek bir sesle atılır kadına dışarda tebessüm etmek yakışır senin o gülümseme dediğin asıl tebessümdur yani ben karşıyım kadının dışarda kahkaha atmasına bende bir kadın olmama rağmen atmam

0

kahkaha sesli bir şekilde gülme şekliyken gülümseme bir mimiktir. ben kahkahayla gülmeyi tercih ederim. komikse ne diye kendimi sıkacam.

1

kahkaha sesli olarak gülmek gülümsemek sessiz tebessüm etmek. sadece kadına değil herkese gülmek yakışır bence

-1

gülsemek tebessüm etmekken kahkaha ise sesli haykırmaktır ve bir bayanada kahkaha asla yakışmaz heleki kalabalık ortamda tebessüm yakışır bir bayana.