0

kaş çatmak daha sor bence gülümsemek en kolayı. gülümsemek gerçekten en kolay şeylerden birisidir ama kaş çatmak genellikle bunu sinirli insanlar daha çok yapar nasıl yapıyorlar hala anlamış değilim zaten. ben hiçbir şekilde yapamıyorum yine de tekim sen bir insanım insanları pozitif bir şekilde yaklaşan bir insanım. o yüzden kaş çatmayı hiçbir şekilde yapamam bence en kolay gülümsemek.

1

gülümsemek daha zordur.. hele ki bu zamanda, insanlar hayat koşullarından dolayı zaten gülmeyi unutmuş.. yaşamak adına koşturmacalar, telaşlar içinde gülümsemek zor.. gülenler de rol kesiyor tabiri caizse.. oysa kaş çatmak çok kolay.. şimdi ikisini de denedim.. :))

0

sanırsam şu günlerde gülümsemek diyebilirim .

0

bana göre kaş çatmak zor. insanlar nasil bu kadar agresif drabiliyor anlamıyorum gülumsemek etrafa neşe saçar ve kendi enerjimizide yükseltir.

0

duruma gore degisir. moralin bozuksa gulmek zordur. hersey yolunda guzel ise de kas catmak zordur.

1

bence kaş çatmak daha zor. çünkü ben ağlanacak halime bile gülüyorum, ciddi ortamlarda gülmemek için kendimi zor tutuyorum. gülmek çok kolay çevrenize gülümseyin.

0

kaş catip kizmak daha zordur ben şahsen ciddi olamiyorum dhxh

0

gülümsemek her zaman daha zordur insan her zaman gulemediginde bilir gulen insanda her zaman sessizlikte ağlayan insandır onun için gülmek zordur.

1

benim için kars çakmak daha zordur gülümsemek dinimize göre de sadakadır allah bizi güler yüzlü insanlardan eylesin inşallah.

0

kaş çatmak bence daha zordur. gülümsemek neden zor olsun ki her insan gülmeyi sever.yalandan bile olsa gülümser ama kat çatmayı çoğu insan bilmez ve yapamaz tabi buda benim kendimce fikrim .

0

gülümsemek daha zor bence. kaş çatıp kızmak daha kolay.

0

gülümsemek zor olandır sahte gülmek ise daha felaket

0

gülümsemek daha zor. kaş çatıp kızmak en kolayı