1

hiç bir yarışmada heyecanlı olmuyorum. elimden geldiği kadar bilgim ve araştırmam gereken sorulara odaklanıp, cevaplar yazıyorum.
sorunun cevabını eğer bilmiyorsam bunu öğrenmek de benim ekstra kazancım oluyor. bu yaşıma kadar hayatta hiç bir zaman kolayı seçmedim. önemli olan zoru başarmaktır.

1

şu an yarışma başlayalı bayağı bir gün oldu işte şu an beyin modunda diye sorular önume şimdi çıkıyor. ben de cevaplamak zorunda kalıyorum. yarışma şu an heyecanı daha ben de fazla bir heyecanı kalmadı diyebilirim. gerçekten de çok sıkıcı olmaya başladı yarışma herhalde uzun olduğundan dolayı olabilir. aslında biraz kısa tuttu zaten aslında bizler de yılbaşında paramızı almış olurduk yılbaşını paralı girerdik ama maalesef en fazla bu parayı yılbaşından sonra alacağız olsun. buna da şükür bakalım yılbaşından sonra yarışmalar olacak mı çok merak ediyorum bence devamlı olması lazım diye düşünüyorum yarışmayı sonuçta burada sadece yarışmalardan para kazanabiliyoruz diğer türlü zaten kazançlarınız az uzun cevap veriyoruz gene de az gibime geliyor eskisi gibi değil anlayacağın. yarışmada da hak eden kazansın diyorum.

1

şu anda devam eden yarışma için daha başlamadan önce çok fazla heyecanlanmıştım. aslında şu anda da beni çok fazla motive eden bir yarışma. okuma yarışma sayesinde normalde kazandığından çok daha fazla kazanıyorum. çünkü insan yarışma sırasında çok daha fazlasını yapmak istiyor. hırs yapıyor ve dereceye girmek istiyor. ancak şu andaki gidişata bakaraktan daha yukarı çıkmam çok zor gibi görünüyor.ama olsun yarışmadaki herkes hakkı ile yarışıyor en azından bu yarışmadan en baştan kopya içerik üretenlerin engellenmesi çok güzel bir şey oldu. kimsenin kimsenin hakkını gaspetmemesi güzel bir yarış olduğunu gösteriyor. o yüzden şu anda gerçekten güzel giden bir yarışma içerisindeyiz.zaten önümüzde daha çok günler var. dengeler fazlasıyla değişebilir. ama benim için durum artık biraz zor gibi görünüyor. bakalım neler olacak. bekleyip göreceğiz. herkese kolaylıklar ve başarılar dilerim. sorumani ekibine de bizlere bu şekilde fırsatlar tanıdığı için de ayrıca teşekkür ediyorum.

1

bu yarışma için gerçekten paraya ihtiyacım olduğu için heyecanlıydım.ancak yarışma başladığında heyecanım gitti. neden derseniz, yarışmanın süresi gerçekten çok uzun bir süre şu an yarışmada 2. sıradayım.ancak şu an yarışmanın bitmesini istiyorum. çünkü bana göre gerçekten çok uzun bir süre vardiyalı çalışıyorum. diğer gündüz var diye ama denk gelirse sıralamada beni geçeceklerini düşünüyorum. bu yarışma gerçekten güzel oldu ancak çalışanlar için bana göre süresi çok uzun oldu diye düşünüyorum.

1

yarın başlayacak yarışma adına çok fazla heyecanım yok, çok müsait olamıyorum gün içinde ve bu yüzden de burada geçirdiğim süre çok az yine de ister istemez insanın içinde bir kıpırtı oldu. umarım başarılı olabilirim, umarım herkesin istediği gönlünce bir şekilde olur yarışma.