0

ya bu yarisma nasilmoluyor banada soylermisinuz yav yine para dagitsa neler yapmak gerek bende onceden baslasaydim keske daga once cok kazancim olurdu yaama vebd4 vasladim

0

evet çok heyecanlıyım yarışma için ama kazanamıyorum ki be arkadaş ya

0

kazanmıcagım için heyecanlı değilim malesef

0

evet cok heyecanliyim insallah ben kazanirim. tabiki herkes kendini dusunuyor. valla 31 araliga kadar sorumaniden gece gunduz cikmayacak kimse bence.

0

helal olsun sana sorumani helal olsun siz saha once neredeydiniz be neredee sevgimizi hayranligimizi artiriyorsunuz surekli cansiniz cannn allah yolunuzu acik etsin

0

evet heyecanlıyım ve iddaalıyım da ilk 10 a girebilicem :)

0

şu an cok heyecanlıyım yani inşallah kazanırım bende gerçekten çok istiyorum. paraya ihtiyacım var hemde fazlasiyla zaten bu en azından birazda olsa beni idare eder. bakalım neler olacak allah büyüktür kime nasipse o alsın ,kim hak ediyorsa o kazansın.

0

değilim desem yeridir.
hiçbir yarışmada derece yapamadim ki :(
bunda da ne kadar cabalasam da giremem listeye diye düşünüyorum. keşke girsem tabi. çok isterim.

0

gerçekten büyük bir ödül olduğunu düşünüyorum ve gerçekten çok heyecanlı bir yarışma geçeceğini tahmin ediyorum. sürenin uzun olması aslında gayet normal olduğunu görebilmekteyiz. ama bütün üyeler gerçekten bütün çabasını ortaya koyarak derece elde etmek için çalışacağını tahmin ediyorum.

0

huu-huuuu... çok heyecanlıyız.. bomba gibi giriş yaptım vallahiii... bu sefer kesin listede olmam lazıımmmm