0

yani şu %5 lik daha fazla kazançlı sorulara cevap vermek kadar sıkıcı bir surum yok...iki katı kazançta olduğu gibi yapılabilirmiş. yani ödüller aynı kalsaymış ama %5 lik daha fazla kazanç sağlayan sorular değil de her verilen cevaptan dolayı yarışa sokulsaydık daha iyiydi. şimdi sitede herkes %5 lik soruları arıyor. ki zaten site önümüze getiriyor ama bunu dediğimki gibi bir yarışmada da önümüze getirebilir bu soruları....

0

yeni yarışmada ben yokum. çünkü haftaya açık öğretim maliye sınavlarım olunca, bu yarışmaya katılırsam eğer önümde beş günüm kalacak ve bir kaç dersin yüzüne bakmadan sınava gireceğim den dolayı bu yarışmayı es geçtim. sabahtan akşama kadar ders çalışırım, akşamda siteye girerek milletin gün boyunca sorduğu sorulara cevap yazarım diye düşündüm. bu yarışmada kim kazanırsa kazansın tebrik edeceğim.

0

evet yarışma olunca insan hemen kitleniyor. daha çok kazanç elde etmiş oluyor ben üç gündür . 3 tl kazandim içimden gelmiyordu. genede bu üç güne karşı bugün iyi kazandim diyebilirim.

0

zaman geçiriyoruz sadece e tabi bu kadar zamanında bı karşılığı olduğunu ve bunun karşılığını almak istiyoruz

0

ya birşeyi merak ediyorum kendi istatistiklerimize bakamıyormuyuz

0

yok hiç heyecanlı değil tek tek geliyo sorular bunaldım

0

evet gerçekten çok çekişmeli geçti herkes bir çaba sarf etmeye çalışıyor inşallah kazananlar için hayırlı olur.

0

kendimi listede gördükten sonra her saniye refresh basıyorum desem yeridir