0

kelle paça çorbası hıc sevmem yemedım tadını bılmıyorum

0

ben kelle paça çorbasına bayılırım en sevdiğim corbalardan birtanesi ekşili seviyorum annemin sürekli yapmasını istediğim bir yemektir şuan bile canım istedi ama sadece annemin yaptığını seviyorum dışarda yapılan kelle paça çorbasını hiç sevmiyorum sadece annemin yaptığını seviyorum ben annemden başka güzel yapan yok.

0

sevmek kelimesi az kalır bana göre. favorilerimden biridir.

0

ben kelle paça çorbasını sevmiyorum. gerçekten yiyemiyorum böyle midemi çok bulandırıyor onun için hiçbir zaman kelle çorbası tercih etmiyorum. yani seven insanlar var. bir şey diyemem herkesin damak tadı çok farklıdır ama benim damak tadına göre değil bence kelle paça çorbası ben genelde mercimek çorbasına tavuk çorbası tercih ediyorum tabii tavuk çorbası ev yapımı olacak mesela ben çok güzel yaparım lokantalarda falan da var yani genellikle bir yere gittiğinde veya yanında olduğumda mercimek, tavuk çorbası tercih ederim ama asla kelle paça çorbası yemem.

0

kelle paça çorbasına bayılırım.annem kurban bayraminda kelle ateşte iyice ütüyor.haslayip çok güzel kelle paça çorbası pişiriyor. limonu sıkıp içiyoruz
afiyetle.