0

bu sene galatasaray eğer gerçekten isterse yarı finali tekrar zorlayabilir sıkı rakipler de son 16 ve çeyrekt birbirini elerse neden olmasın. bunun dışında bu konuda lider var olan kupası ile galatasaraydır. fenerbahçenin de küçümsenmeyecek 1 yarıfinal tecrübesi beşiktaşın ise 1 çeyrekfinal tecrübesi mevcuttur.

0

uefa kupasında en büyük başarıyı galatasaray futbol takımı sağlamıştır.kupayı kazandı ve süper kupayı aldı.fenerbahçe yarı final oynadı.göztepe geçmişte çeyrek final oynamıştır.bu senede umarım bir türk takımı finallere gelir

0

uefa kupasındaki en büyük başarı galatasaray takımına aittir. onun dışında herkes başarısızdır. başarılı olunması için em az yarı final oynanmalıdır.

0

baktığımız zaman aslında türk takımları uefa kupasına gerçekten başarılı bir sezon geçirdiğini söyleyemeyiz. çoğu takımımızın elendiğini görebilmekteyiz aslında. inşallah ilerleyen zamanlarda daha iyi yerlere gelebileceklerini tahmin ediyorum ama bunun için de altyapının yeterli olmadığı için pek fazla ilerleyemiyoruz. şu anda avrupa kupalarında devam edebilecek takımlarımız iki tane olduğunu söylemek isterim. galatasaray ve fenerbahçe takımları uefa kupası'nda devam edecekler ve inşallah bizi onurlandıracak bir mücadele sergiledi diyeceklerini tahmin ediyorum.