0

fenerbahçe bu sene lige iyi başlıyamadı belkide tarihin en kötü fenerbahçesidir şuan gerek başkan ve yönetimin değişmesi gerek yeni hocanın gelmesi yanlış transfer politikasıyla şuan düşme hattındadır ama ersun yanalın yeni hoca olarak getirilmesiyle birlikte ligin ikinci yarısında galibiyet serisi yakalayarak orta sıralara çıkıcagını düşünüyorum

0

berbat malesef 2. 3 . liglere kaydirmak lazim gitsin bastan baslasin gelsim rezil kepaze ettiler bizi karaktersizler ne zaman hu maci alir desem yatiyoruz bu kadar yenildi artik almasi lazim diyorum yine yatiyo abi anlamiyorum benim gadbetligimmi bu anlamadim gitti yaa

0

bu soruyu tek kelimeyle özetleyecek olsaydım bu kelime sadece vasat olurdu. futbolculardaki duyarsızlık ve umursamazlık mı dersin yoksa yönetimdeki aksaklıklardan bahsedersin. ya da yönetim ile futbolcular arssındaki işletim sorununu mu dile getirirsin. bir başka olayda sürekli değişen teknik direktörle futbolcuların oyuna adapte olamaması mı denir. yani bu futbolun sonucu tek değildir. birden çok sebep vardır. belki de aziz yıldırım'ın gitmesinin de bir etkisi olabilir. sonuçta tüm sistem değişti ve sisteme ayak uydurmakta zorluklar yaşandı. bu etkenlerin toplamında da fenerin şu anki durumu oluşmuş oldu. bir galatasaraylı olarak gerçekten üzülüyorum fenerin bu durumuna. çünkü nerden nereye geldi. nasıl toparlar bir fikrim yok. ama eminim ki fenerbahçe bu sezon zirveye aday olamaz.

0

hiçbir maçında iyi değil, sadece avrupa ligi'nde bir üst maça çıktı türkiye'de küme düşme hattındadır. kötü bir performans sergiliyor buradaki maçlarında amacı nedir bilmiyorum galiba kendini avrupa'da göstermek istiyor.

1

fenerbahçe'nin bu sezonki performansı aslında pek iç açıcı olduğunu söyleyemeyiz. özellikle takım içerisinde pek çok oyuncunun birbiriyle anlaşamadığını görebilmekteyiz. bu zamana kadar ligdeki oynadığı maçlarda genel olarak puan kaybeden fenerbahçe kulübü bu hafta da puan kaybederek düşme potasına girmiş durumda. takımın bir an önce toparlanması gerekiyor ve bir an önce galibiyetlerin arka arkaya gelmesi gerektiğini düşünüyorum. fenerbahçe kulübü sezon başında hollandalı teknik adamın getirdikten sonra istedikleri sonuçları alamadıklarını görebiliyoruz. özellikle transfer konusunda istenilen transferler yapıldığı halde hollandalı teknik adam istediği sonucu alamamıştır ve takımdan gönderilmiştir. şu anda fenerbahçe kulübü'nün yapması gereken aslında yarı dönemde güzel transferlerin yapılması halinde ve gelecek olan teknik adamın takımı tamamen durumunu bilmesi lazım diye düşünüyorum. özellikle fenerbahçe taraftarı bu konuda çok tepkili olduğunu görebilmekteyiz. fenerbahçe kulübü avrupa'da şu anda bir üst tura çıkma hakkı kazanmıştır ve istedikleri şekilde avrupa'da devam ettiklerini düşünüyorum. tabii ki bu kadro üst turlarda büyük sıkıntıları yaratacağını söylemek çok doğru olur. baktığımız zaman fenerbahçe kulübünde özellikle defans hattında büyük eksiklerin olduğunu ve genellikle her maçta gol yediğini görebilmekteyiz aslında. başkan ali koç geldikten sonra biraz olsun toparlanmasını bekliyordu fenerbahçe taraftarı ama istenilen sonuç tabiki de alınamadı şu zamana kadar. takım içerisinde oyunu üstlenebilecek bir oyuncunun olmadığını görebilmekteyiz. en önemli eksiklerinden biri de orta sahada oyun kurucunun olmadığını ve bu da doğal olarak gol yollarında büyük sıkıntılar yarattığını görebiliyoruz. fenerbahçe'nin yapabileceği en büyük transferlerden biri de aslında paraya kıyıp alex de souza gibi yetenekli bir on numara almaları gerektiğini düşünüyorum. eğer bu şekilde devam ederse fenerbahçe kulübü bu sezon istenmedik sonuçlara yol açabileceğini görebilmekteyiz. ikinci yarıda toparlanamazsalar büyük bir ihtimalle bu sezon düşeceklerini tahmin ediyorum. inşallah tabii ki de bu sezon düşmemelerini isterim. çünkü o zaman türkiye ligi'nde pek fazla çekişmenin olmayacağını tahmin ediyorum.