0

yılbaşında evde olacağız her zamanki gibi ,bizim yılbaşı lüksümuz çerez yiyip izlemek

0

farklı birşey düşünmüyorum sıradan birgün nasıl geçiyorsa öyle geçiririm

0

her zaman ki gibi ailemle çay keyfi bize hergün yeni yıl kutlamaya ne gerek var

0

2 senedir yilbasini universtede yasiyordum ama disari falan cikmiyorduk kaldigimiz yerde cerez kola cips falan alip kendi kendimize guzel kutlama yapiyorduk ve en saglikli olani bu bence . ama bu sene evdeyim ailemle beraber girecegim yeni yila. insallah guzel bir yil olur herkes icin.

0

yılbaşında fazla bir planım yok açıkçası. daha çok evde durmayı evde kalmayı evde daha çok vakit geçirmeyi severim.genellikle televizyon açık bazı programlarda yarışmalarda değişik o geceye özel şeyler yapılıyor önüme cipsi mı koyar kola mı koyarım ve ailemle birlikte televizyon izleriz genellikle. yani daha çok evde durmayı tercih ediyorum çünkü bir kız çocuğu olarak dışarı çıkmayı tercih etmiyorum zaten sokaklar almış başını gidiyor olacak.

1

yılbaşında çocuklarım bana gelecek ufak oğlum da istanbul'dan gelir ve hep beraber yemek yiyip sonra sohbet eder biraz televizyona bakarız diye düşünüyorum.

0

yılbaşı akşamı planları yılbaşından 1 ay önce yapılmaya ve konuşulmaya başlar. arkadaşlar arasında uygun bir plan yapılarak ekonomik şartlarda göz önünde bulundurularak en iyi tercih yapılır. ya arkadaş çevresinin evinde yada dışarda eğlenceli bir gece geçirmenin planları yapılır. bizde son 2 yılda olduğu gibi bı yılda arkadaşlarımızla onların evinde önce yemek sonrada birşeyler içerek tv karşısında geçirmeyi planlıyoruz

0

yılbaşında arkadaşlarımla dışarda vakit geçirip saat 12 de şehir meydanında olmayı planlıyorum

0

ailemle vakit geçirmek her zaman ki gibi değişik bir plan yok

0

yılbaşında hiçbir planım yok. evimde oturup ailemle beraber yılbaşını geçireceğim yani ne gibi planım olabilir ki en güzeli bence evde geçirmek oturup aile ile başka hiçbir şey istemem zaten evimde 3 kişiyim ve oğlumun benimle 2. yılbaşını geçirisi bence bu sene güzel olcak.

0

valla ben 11 aylık kızım var bide doğum bekliyoruz 9. ayın içindeyim o yüzden normal günmus gibi evde geçirmek istiyorum . tabi kesin değil belki eşim ayrı birşeyler düşünmüştür. ama o da zor küçük çocukla birşey yapılmıyor malesef zaten havalarda soğuk en güzeli evde vakit geçirmek .