0

evet yerim zamanı daha rahat geçirtiyor.

0

ben ders çalışırken değildi daha çok bilgisayar başında yaptığım işlerde zaman geçirdiğim için tabii ki çerez türü içecekler asla masamdan eksik olmaz artık istek değil de alışkanlık haline gelmiş bir durum bazen ise yemek yemek yerine abur cubur yemeği tercih ediyorum bana daha basit bir şeymiş gibi geliyor aslında sağlıklı değil ama alışmışız bir kere.

0

üniversite yıllarımdayken vize final haftası sürekli olmasa da yerdik arkadaşlarla beraber. mesela masada 3-4 kişi olurduk, ben sadece doritos ya da ruffless cipslerden alıp geldiysem başka bir arkadaşımız çantasından çikolata filan çıkarırdı. birde biz okuduğumuz yerde yurtlarda kalmadık, servisle gidip gelirdik istanbul’dan kocaeli’ye üniversite okumaya. mutlaka o gün servisle akşamına eve dönerken markete uğrar, ders çalışırken yiyebileceğimiz ıvır zıvırlarımızı alır çantamıza koyardık. şimdi diyeceksiniz ki orada cafelerde satılmıyor muydu? satılıyordu ama 50 kuruşluk bir kraker o kafelerde 1 tl oluyordu. o bir tl ye iki paket kraker alır masadaki arkadaşlarla doya doya yeriz yani. hem öğrenciyiz, o sıra nerede bulacağız o kadar parayı. herkes bişey alıp geliyordu. bime girseniz bile 5 tl ye neler toparlıyorsunuz ortaya koyacağınız abur cuburu değil mi? :d :d arkadaşlarla çok yapardık onu. sadece bir karnımızı doyurmak için ya yemekhaneye giderdik ya da bulunduğumuz kafede artık poğaça moğaça, tost, patso filan yerdik. genelde sınavlara çalışırken cips yerdik bu arada.

0

ders çalışırken birşeyler yer içersem dikkatim dağılıyor ve birşeyler yerken hep dizi izlemeye alışkın olduğum için dur bir dizi açıyım bir bölüm izlerim derken bir bakmışım bir daha dersin başına oturamamışım

0

ders çalışırken yanında yenilebilecek bir şeyler olsun yeter ki, farketmez benim için abur cubur bisküvi çikolata kek vb.

0

kesinlikle severim bayılırım hatta . ders çalışırken insan sürekli birşey yeme ihtiyacı hissediyor . çok güzel gidiyor .

1

evet abur çubur insanın stresini azltıyor ders çalışırken.

1

kardeşim ders kaygım yok ta bazen televizyon seyrederken abur cubur bulabilirsem yiyorum. :)