0

iyi olur çünkü rekabet yükselir daha fazla kişi kazanır

0

nazar etmeyin ne olur, çalışın sizinde olsun :d :d

1

benim artık yarışma umurumda olmayacak. ben başladım evet şimdi iyi yerdeyim ama kimse kusura bakmasın az evvel fark ettim tarihe bakmamıştım. iki üç gün sürer zannettim. daha 16 gün var yarışmanın bitmesine. hiç işim olmaz en fazla birinci olacağım diye 250 lira alacağım düşüncesi.
yok.. değmez. 16 gün kendimi asla harap edip hayatımdan çalamam. ben ara ara girerim ve cevaplar veririm. 25 liramı yaparım çekerim. artık derdim bu olur.
çok uzun.. çok.. o kadar boş gezenin boş kalfası tabiri vardır o da değilim.
bir evim var, bir hayatım var, kendime ayıracağım zamanım var.
bir işe girsem 15 günde 250 değil daha fazla kazanırım. bu iş değil. akıl karı hiç değil.
kusura bakmasın kimse. benden paydos. şu an 4 de 100 lira kazanma olasılığıma rağmen bu kadar. keşke baştan bu 31 aralık tarihini fark etseydim. çayımı da sıcak içerdim. gülperi dizimi de kaçırmadan izlerdim. üzüldüm. ama benim kabahatim. dikkat eksikliğim yine ön plandaydı demek. herkese kolaylıklar dilerim. benden iyi geceler.

0

yani isterdim tabikide 20 kişiye verilmesini herkes 50 tl alsa da olurdu. sonuçta burda hepimiz para için varız yani ben yılı kişiye verileceğini düşünüyordum ,öyle olmadı malesef gene on kişiye verildi ama sana katiliyorum. yirmi kişi alsa en azından herkes para kazanmış ve harçlığı çıkmış olurdu.

0

bence yarışmalarda ödül ilk ona değil de ilk 20'ye kesinlikle verilmeli çünkü ilk ona giremeyen adam zaten bir daha dereceye giremem deyip cevap vermeyi bırakıyor. hele şimdiki gibi büyük ödüllü bir yarışmada ödül kesinlikle ilk 20'ye verilmeliydi sizin düşünceleriniz nelerdir?

0

çok mantıklı öünkü ödül baya yüksek. 250 çok fazla. ama böyle karar verildiyse böyle gider.