1

yarışmalarda sadece cevap değilde soru&cevap olsa nasıl olur?

yarışmalarda sadece verilen cevaplar için ödül değil de hem soru hem cevap için ödül verilse nasıl olur?

6 cevap
0

bence sadece cevaplsrda kalmasi iyi. zaten normal zamanda o kadar cok soru soruluyor ki, bir de yarismada olsa daha fazla soru sorulur. suistimal edilir yani bu durum. bencr hic yapilmasin boyle birsey.

0

deenenmeli bence denemeden olmaz die dusunuyorum

1

bu durum suistimal edilebilir ozaman çünkü bir çok üye görüyorum bir soru tutturdu mu tüm kombinasyonlarını sormaya başlıyor. şuranın başkenti ne buranın başkenti ne vs. tarzı sorular türüyor. kalite düşüyor çok soru sordukları zaman. o yüzden sadece cevapların dikkate alınması çok daha iyi bence.

1

bence sorular içinde bir yarışma olmalı ya da dediğiniz gibi dahil olmalı. tamam cevaplar önemli, cevapsız soru kalmaması önemli ama o cevaplar soru olmadan nasıl olacak. sitenin adı bile sorumani. sorulara gereken değer verilmeli bence de.

0

ozaman beyin bedava modunda olmamis olur millet sadece soruya odaklanır cevaplar cevapsız kalır en azndan sadece cevap yapmak en azndan cevaplar cevapsız kalmıyor beyin bedava modunda araya giriyor anladın bence böle daha iyi benim düşüncem buda

1

zaten kim 500 milyon ister yarışmasında soru ve cevap şıkları var..siz bilginiz çerçevesinde doğru cevabı şıklar arasından bulup söylüyorsunuz. genel itibari ile var diye biliyorum.