0

lenovo marka bizimki memnunuz kaç senedir tık demedi asus markalarda güzel deniyor

0

casper arçelik iphone muhteşem bilgisayar markalarıdır.

1

diz üstü markalar ya da diğer adıyla laptoplar da markalardan ziyade dizüstü bilgisayarların içeriğindeki donanımlardır. bu donanımların sahip oldukları özellikler önemlidir. bu özellikler sizin ihtiyacınızı karşılıyor ise o zaman marka arama yoluna gidebilirsiniz. günümüzde bir çok insan marka bağımlısı olmuş, hiç işine yaramayan özellikler dolusu bir bilgisayara tonlarca para harcamaktadır. bundan dolayı insanlar alacağı bilgisayarın ihtiyacını ne kadar karşılayacağı önemlidir. ihtiyacını karşılayacak özellikleri tanımladıktan sonra kişiler marka arama yoluna başvururlar. dizüstü bilgisayarlarda markaların başında sony vio, asus, casper, lenova gibi markaları tercin edebilirsiniz. özellikle sony ve asus dis üstü bilgisayara konusunda kendini kanıtlamış markalardır. bu markalara ayrıca dünya çapında iyi konumda bulunmaktadır. bu markalardan hiç tereddüt etmeden alabilirsiniz.

0

yani ben asus markasını öneriyorum. gerçekten çok kullanışlı markasında iyi benim bekarkendi kardeşimle ortaklaşa bilgisayarımız vardı ve asus'du markası asusdan baskaarka alma diğer markaları beğenmiyorum zaten ben onun için arkadaşlarımdan asus demiş demekki tek asus markasını kullanan ben değilmişim. bu kadar insan sana asus öneriyor da asus kullan derim pişman olmazsın.

1

bana göre dizüstü bilgisayarlarda en iyi markalar asus ve lenovo markalarıdır. ben uzun zamandır lenovo markasına ait bir dizüstü bilgisayar kullanıyorum ve oldukça memnunum.

1

asus marka laptopları öneririm. daha sağlam bence piyasadaki diğer laptoplara göre.. abimin laptopu da asus kaç sene oldu bak daha yeni tamire gitti bilgisayar.. nerden baksan 7-8 senelik bilgisayardır

1

diz üstü bilgisayar denince aklıma asus geliyor. benim kullandığım ve çokta memnun olduğum bilgisayar markası da asus'tur.