2

yarışmada 4. sırada olsam da, ben vazgeçiyorum. 31/12 23.59'a kadar para kazanacağım diye çabalayamam.haksız mıyım?

dikkat eksikliğim vardır.yarışma başladı ben de saat 20.00'de başladım.hiç tarihe dikkat etmedim.şu an saat 00,30 4.5 saattir durmadan cevaplar veriyorum.ben 3-4 gün sürer zannetmiştim.bir soruda görünce baktım 31/12 23,59 hem de. şaka gibi,asla diyelim;250 ya da en az 50 lira kazanacağım diye, o kadar zamanı ayıramam buraya. kendime, aileme haksızlık olur bu. ben vazgeçtim. kalanlara başarılar.

11 cevap
0

sitede zaten para kazanabiliyoruz. ama tabi yarisma listesinde olmak ayri birsey gerci ama dedigin gibi sirf yarisma listesi icerisinde olacagim diye de kendimizi hirpalamayalim. hicbir sey sagligimizdan onemli degil. ve gercekten sure cok uzunsu acikcasi. zaten o yarismadan sonra da bir daha yadisma duzenlemediler.

1

bu soruyu sormuştum ve gerçekten bırakmıştım. yine de çok ısrarla devam ediyorum sayılmaz. zira çok uzun sürecek arkadaşlar ve ben buranın dışında da bir sosyal hayata sahibim. ilgilenmem gereken çok şey var. kendime ve aileme ayıracağım zamanlarım olmalı. eşimi asla yarışma ve para için ihmal edemem. günlük girerim sadece kazancımı arttırmak adına. bu düşünce de idim. zira büyük ihtimalle yılbaşından evvelki hafta sonu istanbul'dan oğlum, bursa'dan ise kızım ve oğlum bize gelecekler. ve evde benim onlarla zaman geçirmem, onlar için hazırlıklar yapmam gerekecek. şimdi ben onlara gelmişler. çocuklar bakın keyfinize anneniz para kazanmak zorunda en az 50 lira için sizden ayrı kalmalıyım diyemem. o zamana kadar girebildiğim sürelerde girerim, elimden geleni yaparım. şansıma listede kalırsam kazanırım. sorumani'ye de teşekkür ederim. bunu neden şimdi diyorum. dün bu saatlerde ben gitmedim siteye. ve zaten çok altlara düşmüştüm. 10 kişinin arasında değildim. dün gece yarısı sadece 25 liramı tamamlamak adına siteye girdiğimde aa baktım ben 6 ncı sıradayım. nasıl ya oldum resmen, meğerse bazı isimler banlanmış. bende o yüzden otomatikman üstlere yine gelmişim. yine de bu arkadaşlarım için üzüldüm. herkesin hakkında hayırlısı diyor ve hak eden de kazansın iyi günlerde harcasın diyorum. sevgimle kalın.

1

siralamada ne zaman ne olacagi hic belli olmaz. buradaki yani en azindan yarismadaki kisilerin ek kazanca ihtiyaclari var ki bu kadar ugrasiyorlar listede... her an dengrler degisebilir. birakmanizi önermem. devam edebiliyorsaniz edin.

1

aslında düşündüm de culda hanım haklı gibi arkadaşlar. gerçekten yarışma çok uzun bir süreye yayılmış. en azından liste sırası 10 kişi değilde 20 kişiye çıkarılabilir. ayrıca 1000 tl değil ama 2500 tl olup ve bunu 20 kişiye dağıtabilir. aynı zamanda birçok insan işinden gücünden sıyrılıp bu yarışmaya tüm zamanını veremez. bu yarışma daha çok evde oturan ya da hiçbir işi olmayan insanların işine yaramaktadır. yani burada haksız bir rekabet olmaktadır. ayrıcak beyine bedava modu gündüzlere açık, gece kapatılıp herkesin evde olduğu bir zaman diliminde yarışma devam etmelidir. aksi halde yarışmada adalet olmayacaktır. bundan ötürü yarışmada adalet olması için beyin bedava modu saat 12 den başlayıy gece 12 ye kadar açık olmalıdır. yoksa herkes sürekli sorulara cevap vererek bizim gibi iş de çalışanlara haksızlık olacaktır diye düşünüyorum. gerçekten bu anlamda culda hanımı tebrik ederim. böyle giderse birçok insan buradan ayrılabilir. yarışma sonunda kim kazanır bilmem ama alınacak ödülün uzun bir süre düşündüğümüzde miktarın az olduğunu şimdi farkettim. insan ilk başta farkedemiyor ama uzun bir süre olunca bir çok yazar psikolojik olarak bu durumdan etkilenecektir.

1

kararında haklisin, saygı duyarım culda kardesim. benim için sıkıntı yok çünkü listede ismim zaten yok.:)olursada bilmiyorum valla kararsızım .çünkü süre çok uzun. yazarlar maşallah çok iyi ve başarlı. hayırlısı bakalım.

1

benim yarışmaya girmek gibi bir derdim yok zaten kafam eserse girip yazıyorum. yazarken sorulmuş soruya göre karşımdaki inana bilgi verecek şekilde faydalı bilgi vermeyi amaçlıyorum şimdiden herkese başarılar

2

abla sen bilirsin. gerçekten inan ki benim şu an paraya çok ihtiyacım var. eşim şu an çalışmıyor iş yok inşaat sektörü durmuş durumda kuşadası'nda yani zaten ben kaç gün rahatsızdım en azından ben burda birşeyler kazanayım o kadar yarışma oldu ben ne yorcam kendimi ben çok yorgunum oğlum beni uyutmuyor dedik ve pes ettim bıraktım. ya i ihtiyacım olduğu için bırakmam tabi 31 aralığa daha çok var ozaman ne olur bilemem. eşim çalışsaydı hiç umrumda olmazdı ve uyurdum. ama şu an cabalamam lazım. kim hak ediyorsa inşallah o kazanır diyorum benim nasibimde varsa kazanmak zaten kazanırım.

3

aslında bir yerde haklı olduğunuzu düşünüyorum ben de çünkü neredeyse yemeden içmeden sürekli olarak burada cevap vermemiz gerekecek. ama ben tahmin etmiştim yılbaşına özel büyük ödüllü yarışma dedikleri zaman yılbaşı gecesine kadar süreceğini. zaten bazı arkadaşlara bakıyorum yine almışlar başlarını gitmişler. şu durumda onlara yetişmem bile zaten çok zor gözüküyor. sadece yarışma başladıktan sonra birkaç saat bakamadığım halde daha ilk ona bile giremedim. önümüzdeki 15 gün içerisinde ne dengeler fazlasıyla değişecektir. keşke bu yarışmayı daha ileri bir tarihte başlatmış olsalardı çok daha iyi olurdu. ben birkaç gün süren kısa yarışmaları ve daha az ödüllü de olsa daha çok seviyorum.

2

bence uzun süreli bir yarışma olduğu iyi olduğunu düşünüyorum. haksızlık olmayacak bir yarışma olacak herkes bol bol vakit geçirecek sitede inşallah kazanan arkadaşlar için faydalı olacak bir para olacağını düşünüyorum.

1

senin kararın abla :) sana kalmış birşey :)

2

ben de aynı şeyi düşündüm vallahi aslında yapmamız gereken yine aynı şekilde istediğimiz saatte girip bakmak yazmaktır. çok da önemli değil 1. olmak. zaten 1. olana kadar 250 lirayı yazarak kazanacağız çok yazmamız gerekiyor.