0

miğren baş ağrısı yaratan bir hastalıktır. sinirden dolayı stresten dolayı tetiklenen bir hastalıktır. yoğun bir baş ağrısı yaratır.

0

allahtan gelene ceza demek doğru olmaz ama inanın kafama bi kurşun sıksam da bu işkence geçse dedirten cinsten bir ağrıdır.
her zaman tutmaz birseyler tetikler genelde herkes farklı anlatıyor ben başıma geleni anlatayım en doğrusu
sabah kalkıp o perdeleri açmak çok büyük bir keyif olmalı içeri dolan gün ışığına kavuşmak
hah işte o ışık bende kriz sebebidir sabah kalktığımda alıştıra alıştıra ışığa yaklaşmam lazım doğrudan dışarı çıkarsam önce iki gözüm soğan doğrar gibi yanar ve kapatmak isterim sonra sol gözümün üstüne şiş sokup diğer ucunu da yine sol beyin dediğimiz tam tepemin solundan çıkarır kısaca kafama şiş saplanmış acıları içinde geçer günüm dönem dönem boynuma sol taraflara bazen koluma kadar iner
emar tomografi ne halt varsa çektiler migren başka birşey yok
ilk 16 yaşında yakalandım ben bu pislik hastalığa ve nöroloji bölümünde uzun süre ilaçlı tedavi gördüm
sadece rahatlama sağlayan ilaçları yıllarca kullandım özellikle kriz geliyorum derken canım ya çikolata ya şeker ya da beyaz peynir ister
neden bilmiyorum ama böyle
yemedim mi daha bi şiddetli giriyor nedir bu çektiğim bilmem
22 yaşında tutmaz olmuştu kendi kendine geçti diye sevinç içindeydim 6 yıl bir kriz bile görmedim
doğumdan sonra hortladı geldi yine ve ne yazık ki istatistikler bunu doğruluyor doğumdan sonra donme olasılığı varmış o olasılık da geldi beni buldu ne yazık ki
eskiden karanlığı ve siyahi niye çok sevdiğimi sorarlardi bende migren var derdim
şimdi yine öyle diyorum

0

şiddetli bir baş ağrısı belirli düzeyde ve sık sık baş ağrısı yapar genellikle iki g9z arası burnun üstünde şiddetli ağrı olur

1

şiddetli baş ağrısıdır. aurali olani en kötüsüdür. ağrinin kendisi gelmeden önce gözünüzün önünde çakan şimşekler, işik oyunlari, halüsinasyonlar, algilama güçlüğü kendini gösterir. sonrasinda gözünüzü matkapla oyuluyor şeklindeki ağrıyla beyninizin burnunuzdan kulaklarınızdan fışkıracağından korkarsınız...başınızı duvarlara vursanız çektiğiniz acının yanında hafif kalır yediğiniz içtiğinizi kusarsınız ...bulantıdan içtiğiniz ilaçlar bile midenizde kalmaz..en son mide kendini dışarı atacak kadar boşalır uyuyabilirseniz ne mutlu 72 saat ölümü diletir....bütün bunlar olurken ışık, ses, koku düşmanınızdır. sonrasında geçer. geçtikten sonra bile savaştan çıkmış gibisinizdir sersemlik bi kaç gün devam eder. ve sürprizzz olmadık bi sebeple yine kapıya dayanır..kısacası kötünün kötüsüdür..

0

migren şiddetli baş ağrılarını yaşandığı kötü bir hastalıktır. tedavisi kesin bir tedavi yoktur. akupunktur yöntemi ile bu ağrıdan kurtulunabilir, ama çok seans gitmeniz gerekmektedir. akupunktur tedavisinde ilaç ve benzeri bir etkisi yoktur. masaj yoluyla da bu ağrı azaltılabilir.

0

migren tam bir bas belasıdır. şaka ile karışık bir tabirle anlatmak istedim gerçekten de başta yaşanan ağrılı sancı verici bir durumdur. kişide baş ağrısı yapam özellikle yüksek ses yüksek oranda ışık varlığı kişide baş ağrısı zonklama tarzında baş ağrısına sebebiyet verip , ne yazık ki ilaç verilse de geçmeyen sadece sakinlestirilebilen tedavisi olmayıp ilerleyen yaşlarda kendiliğinden yavaşça yok olan bir hastaliktir , migren .

1

migren kişinin günlük kalitesini düşüren bir hastalıktır. kişinin midesi ağrır. kafası sürekli ağrır. yani başağrısı sürekli olur. özellikle ışıklar ve dengesiz yiyecekler migreni tetikler. migren kişinin hem midesinden hem de kafasında olan bir hastalıktır. migren hastalığı olan insanlara ve yine bu hastalığı çeken yazar arkadaşlara varsa onlara acil geçmiş olsun diliyorum.

0

şiddetli baş aģrısır. belirli düzeyde ve sık sık baş aģrısı yapar. genellikle iki göz arası burun üstünde şiddetli olur.