0
0

burda olma sebebim sosyal medyada boş boş akşama kadar geziyorum ve bir şey anlamıyorum fakat burda olunca eglenceli ve zaman cok cabuk geciyor hem ek gelir kazanıyorum hemde yeni bilgiler ediniyorum bu site sayesinde.

0

burada olma sebebim tesadüftü. sonra yavaş yavaş kazanınca mutlu oldum bir işe yarıyor demek ki dedim. hatta ilk ödeme alana ladar ya vermezlerse para diye. sonra ödeme aldım iyice motive oldum. çok güzel sorular var. sadece burada sorular değil verilen cevaplar da insanı etkiliyor. bilmek, bilgilenmek insanlara farklı şeyler kazandırıyor. gereksiz sitelerde zaman öldürmek yerine burada faydalı bir şeyler yapmak beni mutlu ediyor. ayrıca araştırmaya teşvik ediyor. insanın bir işe yaradığıno gösteriyor. gerçekten de burada olduğum için çok mutluyum. bana sadece para değil, araştırma keyfi, zamanımı değerlendirme keyfi de yaşatıyor.

0

para idi. ve hala para. cunku birtakım hedeflerim var ve onlara ulasabilmem icin az da olsa bir kazanc elde etmem gerekiyor. bu kazanclari doviz ya da alrin yapip elimdeki parayi degerlendirmem lazim.

0

buraya yani sorumaniye neden girdim.öncelikle ilginç bence.sanırım bu türkîye'de bir ilk platform olarak.soru sormak,soru yanıtlamak ve sembolikte olsa bir miktar para kazanmak.hepsini bir arada düşününce bana uygun biryer olabileceğini düşündüm.seviye düşük değil.kimseyle muhatap olmak zorunluluğu yok tam benlik dedim.ben zaten bilgi yarışmalarını çok severim ve yarışırım.arada ödül aldığım da oluyor.sorumani de öyle biryer gibi.hem terapi oluyor burada yazmak veya soru sormak.umarım editoryal ekip soru ve cevap kalitesine bir düzenleme getirmeyi düşünüyordur.çok fazla öylesine sorulmuş sorular ve verilen cevaplar görüyorum.burası sorumani uygulamanın adı sorumani yani.yoksa geyikmani olurdu o boş beleş arkadaşlar da rahat rahat at koştururdu.bu nedir arkadaş bir insanın nasıl her konuda bir fikri olabilir ki.cahil cesaretinden yıldım.bezdim vallahi.

0

benim ve arkadaşların para ya ihtiyacı var malesef birikim yapmak için buradayız

0

ben biriktirip için ve ihtiyacım için buradayım. azda olsa cevap veriyorum. kazanmak için.

0

belli bir miktarda olsa para kazanmak için buradayım. damlaya damlaya göl olur sonuçta.

0

herkesin burda olma sebebi neyse benimde o azda olsa para kazanmak için burdayım,

0

kısacası burda herkesin bulunma nedeni maddiyat:)işsizim kardesim ne yapayım harçlık kazanmaya çalışıyorum. bu arada genelkulturumde
artiyor.

0

ek gelir elde etmek için girdim ama çok güzel uygulama yeni bilgiler öğreniyorum vakitin nasıl geçtiğini anlamıyorum . vakit geçirmek yeni şeyler öğrenmek rekabet için çok güzel bir site .

0

ilk giriş sebebim kendime bir ek gelir elde etmekti hala bu amacım devam ediyor ama bunun yanında diğer uygulama ya da sitelerden farklı olarak bilgi paylaşımı için çok değerli buluyorum bilmediğim konular hakkında soru sorma ya da başkalarının yorumlarını almak için soru sorma ve başalarının sorularına cevap vererek yardımcı olma fırsatını elde ettim