0

evde boş boş oturacağına burda hem para kazanıp hem de yeni şeyler öğreniyoruz.

0

burada bulunma amacım hem para kazanmak hem bilgi sahibi olmak. emek vererek bir. şekilde çaba sarf ederek para kazanmak buradan kazanç sağlamak daha sonra da tabiki bilgi edinmek öğrenmek sorduğum sorulara verilen cevapları görmek insanların ne düşündüğünü merak etmek sorugulamk aynı zamana da soru sormak. cevap vermek bir konu hakkında düşünce ve görüşlerimi dile getirmek bir şekilde kendimi ifade etmek böylece insan kendini daha da iyi tabıyabiliyoem.

2

hem bilgi kazanmak hemde para kazanmak evde boş boş oturmaktan iyidir hem bilgim oluyor hemde para kazanıyorum hemde egleniyoruz yani buradaki parylada asker kardeşime gondercem kazandığım paraları yani başka bir amacım yok suan

2

hem bilgi kazanmak hem de para kazanmak için burdayım.gayet mutluyum site yöneticilerine teşekkür ederim.allah hepimizin yardımcısı olsun.inşallah site ileriki günlerdede güzel bir yere gelicektir.

1

burada öncelikle yazmayı çok sevdiğim için bulunuyorum. yazmak beni rahatlatıyor. birçok gereksiz ve lüzumsuz şeyin arasında ne yapabilirim diye düşünürken internette sorumaniye rastladım. bir tıkladım ve üye oldum. o andan itibaren fırsat buldukça yazıyorum.

2

burada bulunma amacım bir şeyler öğrenirken aynı zamanda para kazanmak.istediğim şeyi kendi paramla alabilmek.çok para kazanmıyoruz belki ama her çok azdan olur sonuçta.o yüzden küçüsememek gerekir.

2

hem kazanmak, hem öğrenmek, hem de vaktimi değerlendirmek benim bu sitede bulunma amacımdır.

3

benim buradaki amacım para kazanmak. para kazanma sayesinde bilmediğim soruları araştırıyorum en iyi yanı o oluyor ya :)