0

istanbul başakşehir kulübünde o potansiyeli hiç bir zaman görmüş değilim, her ne kadar son sezonlarda şampiyonluğa ve ligin ilk 4 içerisine oynasalarda.başakşehir taraftarı olmadan buralara kadar gelmesi de mucize, kimse taraftarı olmayan bir kulübü bu noktalarda görmeyi ummazdı ama başakşehir bizleri şaşırttı ve halen de şaşırtıyor çünkü 10 puandan fazla galatasaray'a fark atarak ligde çok uzun süre lider konumdaydı, malûm ligin bitimine iki hafta kaldı galatasaray lig lideri puanları eşit olsa da.bundan 4 veya 5 hafta önce başakşehir bir çok futbolseverin gözünde şampiyon olarak görünüyordu, ummadık puan kayıpları bu noktaya getirdi onları ve haftasonu pazar günü ligde final maçına çıkacak galatasaray deplasmanıyla. işleri cidden çok zor, artık avantaj da kalmadı tüm ipler galatasaray'ın elinde.maçın galibi ligde şampiyonluğunu ilan etmiş olacak ayrıca, başakşehir ligin en az gol yiyen takımı deplasmanda ve galatasaray'da ligin en çok gol atan takımı iç sahada tuhaf bir maç olacak. başakşehir ligde bir çok maçta emmanuel adebayor ile maçlara başlamadı, bunu onlar için her zaman dezavantaj olarak gördüm çünkü robinho gerçek bir forvet oyuncusu değil.robinho kanatlarda iş yapabilecek bir isim, en uçta defans oyuncuların arasında kaybolup gidiyor ama adebayor top indiriyor mücadele ediyor faul alıyor arkadaşlarına yer açıyor bir çok şey yapıyor ve mumla arıyor takım böylesi bir forveti.başakşehir'in bir de futbolcuları çok yaşlı oyuncular, kadroyu artık revize etmek gerekir.başakşehir türk telekom arena stadında oynanacak olan karşılaşmada işinin zor olduğunu, ilk önce savunmayı elden bırakmamaya çalışacağını bekliyorum her zaman ki gibi ve ondan sonra da pozisyon arayacak maçta ama 50000 kişinin önünde oynamak da etkilenmemek de elde değil, işte bu yüzden galatasaray çok büyük favorisi bu maçın ve ben başakşehir'in şampiyonluğu hiç beklemiyorum.

0

her sene aynı durumda olan bir takım daha görmedim.
son haftalar her ne oluyorsa adamlar durgunlaşıyor ve çok puan kaybı yaşıyor.takıma motivasyon veren kişiler de bir sıkıntı olduğunu düşünüyorum.ama bu sene şampiyon olma ihtimali hala var benim görüşüm yine şampiyon olamazlar geçmiş olsun şimdiden...

0

bu yıl çok yakınlar şampiyon olmaya. ancak şuan ki süper lig puan durumuna göre averajla galatasarayın arkasında kaldılar. ben bu aşmadan sonra ligin bitimine iki hafta kalmışken galatasarayın hata yapacağını sanmıyorum. bu nedenle istanbul başakşehir futbol takımının bu sene şampiyon olamayacağını düşünüyorum.

0

bu sene en favori gördügüm takımların başında gelen başakşehir spor kulubu hem disiplin hem kaliteli oyuncular hemde başlarindaki hoca ile güzel bir çikiş yakaladilar.en istikrarli takimlardan birisi olan ve bir kac yildir üst siralari zorlayan görnümü ile vede elindeki mevcut kadroyu bozmadan üzerinede takviyeler yaparak emin adimlarla ilerliyorlar bir aksilik olmazsa bu sene insallah şampiyon olurlar diyorum.bu şampyonluk neden 4 takim arasinda gidip gelsinki anadolu takimlarida şampiyon olsun hemde bizi avrupada temsil etsinler başarilar diliyorum ben başaksehir spor kulubüne ve diger takimlara.

0

istanbul başakşehir futbol takımı bu sene şampiyon olur çünkü oyuncular çok emek veriyor yalnız bu sene 3 büyükler fena halde geriledi ama fenerbahçe'nin durumu hiç parlak değil başakşehir şampiyon olursa muhtemelen şampiyonlar ligi'nde iyi güzel ve sağlam mücadele edeceğini düşünüyorum umarım galatasaray ve beşiktaş'tan daha çok ilerlerler temennim bu yönde teşekkürler