0

evet yarışma süresi çok uzun ve ben artık sıkıldım ve yetişemiyorum çünkü süresi çok olduğu için bir sürü işim oluyor ya da yazmakta zorlanıyorum ve diğer herkesin işi olduğu için birbirlerini geçiyorlar ve insanlar herkes hakettiğini kazandigini düşünmüyorum çünkü bazıları giriyor bazıları giremiyor ve dengeler çok değişiyor.

0

evet uzun ama yılbaşına denk getirebilmek için ve bence uzun olması bir yöndende iyi insanlar bu yüzden daha çok hırs edip daha fazla kazanca ulaşıyor boş kalmamış oluyorlar.yarışma olmayınca da neden yarışma yok kimse kalmadı sitede deniliyor yarışma oldukça site hareketleniyor bence bu yüzden tarihi uzun tuttular .

0

bir çok arkadaşımızda aynı durumdan muzdarip oldular bugün. yarışma çok güzel kazancı da çok iyi ama süresi çok uzun. kısa yarışmalar daha iyi oluyor. çünkü bir rekabet haline giriyoruz ve çok yoruluyoruz. ben hadi neyse de çalışmıyorum , dinlerim biraz.calisan arkadaşlarımız bu rekabet içerisinde fazlaca yorulacaklar. allah yardımcıları olsun.

0

cidden yarışma süresi çok uzun bir süre şu an yarışmanın bitmesini tam 16 gün var,16 gün boyunca sürekli aktif olmak gerekiyor özellikle bu yarışma evde sürekli kalan kişiler için bence çok büyük bir avantaj sağlıyor diyebilirim. mesela ben benim için çok kötü oldu 16 gün sürmesi çünkü 16 gün boyunca ben sürekli aktif olamayacağım. çalıştığım iş yerinde telefonları teslim edip girdiğimiz için tek girme şansın bulunmuyor.iş saatleri dışındafa genel olarak uyuyorum.arada sırada giriyorum dediğim gibi bu yarışma sürekli evde kalanlar için büyük bir avantaj bunu iyi değerlendirin derse bence bu yarışmayı sürekli evde olan birisi kazanacaktır. süre çok uzun keşke 27'si ne kadar falan sürseydi yarışma ancak site ekibi böyle uygun görmüş biz de bu yarışmaya böyle adapte olacağız. umarım yarışma sonucunda herkes verdiği emeğin karşılığını alabilir.