0

oncelikle bugun pek musait olamadim. oldugum zamanda da bir iki soru cevaplayip ciktim. crvapladiklarimda aman yarismaya gireyim listede olayim deiye degil de birqz kazanc yonunden crvapladim. ama bir iki saate sitede tamamen aktif olacsgim

0

yani bence şu anda burada çok aktif kişi var. çünkü ben buraya ne zaman gelsem hiçbir şekilde yüzde beşlik soruları alamıyorum. hep böyle 7-8 kişi cevaplamış oluyor yarışma olduğu için herkes bu sitede şu an ama gerçekten dediğin gibi yarışma çok uzun suresi biraz kısalttı iyi olacak yani bence sorumani'ye sesimizi duyurmamız lazım en azından yılbaşı günü parayı çekmek istesek bile çekemeyeceğiz bence yarışma 20'sinde falan bitmesi daha iyi olur veya bilemedin 25'inde bize daha güzel olur.

0

yarışma uzun olunca böyle olması normal tabi.pazar günü tatilin keyfini çıkarıyor insanlar.calışan insanlar evlerini derleyip topluyorlardır.ütü var banyo var,çocukların bakımı var.hayat hiçbirimiz için kolay değıl.o yuzden biraz sakindir bu aralar.aksam olunca yine yüklenirler gibime geliyor.

0

olabilir yinede ben burdayım herşeye rağmen fazla yarisma çapında olmasamda kendi kendime birşeyler yapıyorum evet çok kişi yok gibi o saate kadar herkes yarissa oho herkes bikar yani belki bazıları sonradan yarisip birinci olmayı planliyorlardir.

0

eskiden 23 günlük yarışmalar yapıldığında site çok aktif kalıyordu. ancak site bu yarışmanın süresi 15 gün olarak belirlediği için bence şu an yarışmacılar pek aktif olmuyor,özellikle ben son günler çok aktif olunacağını düşünüyorum. çünkü son günlerde herkes birbirini geçmeye çalışacak'dır.ben özellikle son iki günün çok heyecanlı geçeceğini düşünüyorum. umarım o günlere sıralamadan düşmeyerek gelebilirim. çünkü şu an lider konumdayım,ve liderlik attırmak istemiyorum umarım bu yarışmadan herkes istediği miktarları kazanabilir.