0

fenerbahçe pazartesi günü erzurumspor ile bir maç yapacak her erzurumspor yenerse fenerbahçe bir anda kendisini 14 sırada bulacaktır. çünkü bugün oynanan alanyaspor rizespor maçı 11 berabere sonuçlandı.ve bu fenerbahçe için çok büyük bir avantaj, eğer erzurumspor'u yenerse alt sıralara 2 puan fark atacaktır. ben ersun yanal'a güveniyorum ersun yanal ilk maçında ilk galibiyetini alacaktır. çünkü 17 aralık ersun yanal'ın doğum günüdür, ve futbolcular ersun yanal'a böyle bir hediye verecektir diye düşünüyorum.

0

fenerbahçe'nin şu andaki ligdeki durumu pek fazla iç açıcı değil. çünkü kadro olarak gerçekten çok kötü bir takım var karşımızda. lige başladığı zamanlarda hollandalı teknik adamı getirerek büyük bir hata yaptığımı görmüş durumdalar. şu anda hollandalı teknik adam gitti ve onun yerine ersun yanal gibi büyük bir teknik adamı getirdiler. ersun yanal gerçekten fenerbahçe'de başarılı olabilecek bir teknik adamdır. çünkü fenerbahçe'yi tanıyan bir kişi olduğu için neler yapabileceğini önceden planlıyordır. ilk yarı dönemi girmeden önce ersun yanal'ın gelmesi daha iyi oldu. bu yüzden de ilk yarı dönemde iyi transferleri yapıldığı takdirde fenerbahçe ikinci yarıya toparlanarak girecektir. fenerbahçe taraftarı ersun yanal'ın gelmesi yönünde düşünceleri vardı. tabii ki taraftarı çok memnun ettiğini düşünüyorum.

0

fenerbahçe'nin durumu şuan gerçekten çok kötü tarihinin en kötü başlangıçını yaptı.philip cocu ve ali koç önderliğinde yepyeni bir yapılanma ile bu sezona başladık.slimani benzia jailson barış alıcı frey gibi transferler yapıldı fakat birkaç oyuncu dışında bütün transferlerin boş olduğu anlaşıldı,bu işin en büyük mimari comollidir.suanda 17 sıradayız ve ersun yanal takımın başına getirildi ki bence çok doğru bir karar takımı bilen tanıyan taraftarın sevdiği düzgün efendi karakterli hücum futbolu oynatan bir teknik direktör kendisi.zamanında nisan ayında takımı da şampiyon yaparak gönüllerde taht kurdu.şimdi akıllarda tek soru var ersun yanal ne kadar başarılı olacak şahsen ben çok güveniyorum ersun yanal'a bir fenerbahçeli olarak en başından beri takımın başında olmasını da istiyordum çünkü bizim ligimizde başarılı olan takımların çoğunun başında türk teknik direktör var.eğer iyi sonuçlar alınırsa ara transfer dönemine kadar ve güzel transferler yapılırsa en azından üst sıralara çıkabiliriz.

0

koyu bir fenerbahçeli olarak fenerbahçe'nin son durumu hakkında sizlere bilgi verecek olursam eğer, fenerbahçe şu an için türkiye süper ligi'nde sondan 2 sırada bulunmaktadır. bence bunun en büyük etkeni kesinlikle fenerbahçe kulübü başkanı olan ali koç'un yanlış kararlar vermesi sonucu fenerbahçe'nin bu duruma gelmesini düşünüyorum.ben neden derseniz eğer fenerbahçe seneye koku ile başladı, ancak çok kötü sonuçlar almaya devam etti ali koç ise bu sonuçları görmesine rağmen, kokuyu takımında tutmaya devam etti her maç 3 yememize rağmen ali koç kokuyu takımdan göndermedi.böylelikle fenerbahçe büyük bir düşüşe geçti. özellikle alınan oyuncular bana göre kesinlikle futbol oynayacak oyuncular değildir. hiçbirinde fenerbahçe ruhunu formasını taşıyacak bir yürek görmüyorum. bana göre bu takımı sadece düzeltecek olan teknik direktör ersun yanal bir zaten ersun yanal takımın başına geldiğinde ilk olarak takıma 4 bölgeye transfer gerektiğini söylemiş bana göre bu 4 bölgeye transfer istemi kesinlikle ersun yanal'ın çok yakından takip ettiği 4 bölgedir. ersun yanal çok başarılı bir teknik direktör dir. özellikle 2014 senesinde fenerbahçemizi mayıslar sizin olsun biz nisanda şampiyonuz sözü ile büyük bir damga vurmuştur fenerbahçe tarihinin en erken şampiyonluğunu kazandırmıştır. böyle bir hoca dururken ali koç gidip koku dönen hollanda ligi'nde psv ile 3 kere şampiyonluk yaşadı diye bir şahıs getirdi. ancak bu şahıs fenerbahçe'yi batırıp gitti. şu an ise onun arkasını temizlemeye gelen ersun yanal takımın başına geçti umarım ersun yanal bu takıma istediği başarıları getirir ve bizi yanıltmaz.yavaş yavaş üst sıralara çıkmayı hedefliyoruz ersun yanal da bence çok başarılı bir dönem geçireceğimize inanıyorum.ben bakalım ligi kaçıncı olarak bitireceğiz.