0

pişmanlıgım ne kadar coksa uykum o kadar azdır yapmak isteyip yapamadıgım seyler ne kadar fazşaysa kafamın içinde dolanan düşünce ne kadar fazlayla uykum o kadar azdır

0

neden daha önce uyumadım diye pişmanlık duyuyorum uyku dünyanın en güzel şeyi

0

pişmanlık çekeceğim bi sorun olmadığı için çok güzel uyuyorum

0

akşamları yatağıma uzandığım da pişmanlıklar değilde daha çok hayallerim uyutmuyor.ya da ne yapacağım soruları falan asla uyumama izin vermiyor. çok şükür şimdiye kadar çok büyük pişmanlıklarım olmadı tabii ki de her insan gibi benim hayatımda da pişman olduğum şeyler oldu ama bunlar çok büyük şeyler olmadı o yüzden pişmanlıkları değilde daha çok çaresiz kaldığım zamanlar uyku tutmuyor.

0

yatağa girdiğim zaman pişmanlıklar ile aramız iyi değil. uyutmuyorlar beni. :) gerçekten bu hayatta o kadar çok pişmanlık duyduğum şeyler yapmışım ki, söyle bir düşündüğüm zaman bunu daha iyi anlıyorum. geceleri bu pişmanlıklar yüzünden uyuku düzenimde bozuldu iyice. artık eskisi gibi rahat bir uyuku çekemiyorum.

0

yatağa yattığım zaman vicdanım rahatsa pişmanlıklarımın pek önemi olmuyor.
çok fazla pişmanlıkları olan biridr değilim zaten.
bence en önemli olan yastığa başımızı koyduğumuzda vicdanımızın rahat olması.

0

tabikide pişmanlık uykuyu yemiyor asla uyutmuyor düşünmekten uykumu kalır insanda ben çok yaşadım ve günlerce uykusuz kaldım sadece

0

önceden çok fazla takıyordum öyle ki sürekli ağlıyordum ağlıyordum. ne uyku kalıyordu ne de enerji . ama insan yaşadıkça öğreniyor gerçekten artık diyorum ki aman banane uyu gitsin, insanın vicdanı rahatsa uyuyor zaten pişmanlık vicdandan gelen şey değilse eğer inan ki yanlış yaptığınız birşey yoktur , kendinizi üzmeye değmez.