0

olabilir. varsin uyku haram olsun zaten bir sureligine oyle oluyor. onada katlanmak lazim yapacak birsey yok. onun yorgunlugu uykusuzlugu bile guzeldir bence. evli degilim ama oyle dusunuyorum ben. yinede allah kolaylik versin annelere babalara...

0

iki haftadır bize de öyleydi sabahlara kadar uyumuyordu. bu gece uyuyasi tuttu ne güzel ama ben uyuyamadım sabah ezanından beri ayaktayım uykusu bölünmesin diye yanından da kalkamıyorum. inşallah bu gece de biraz olsa erken uyur da ben de uyuyabilirim.

0

15 aylık olacak bebeğim hemen hemen şu an 14 aylık 15 aydır yemin ederim sadece 3 saatlik uykuyla uyuyorum. her gün 3 saat uyuyorum hiçbir şekilde benim oğlum beni uyutmuyor ve bir insan bu kadar hasta olamaz gerçekten de 15 aydır devamlı hasta oluyorum. ben hiçbir zaman hastane yüzü görmedim ama bu son 15 ayda benim kadar hasta olan insan yoktur. daha bir hafta önce çok hastaydım başımda migren çıktı yani uyku bana gerçekten haram oldu diyebilirim. bir insan hiç mi yatmaz onu da anlamadım. benim oğlum hiçbir şekilde uyumuyor yani gece 50 kere kalkıyor anlamış değilim doktora götürdüm mesela doktor çocuk büyütmek kolay değil dedi bana resmen laf çarptı. yani kardeşim tamam çocuk büyütmek kolay değil ama bir insan bu kadar da uyumamazlık yapmaz. yani benim oğlum hiç uyumuyor uyku şurubu verdim yeter artık dedim isyan ettim ama gene de fayda etmedi. yani artık yolda bile yürürken başım dönüyor evden dışarıya çıkmak istemiyorum, korkuyorum yani başım dönüyor düşerim diye gerçekten bir çocuk bakmak çok zor olmuş yani psikolojim bozuldu ve sinir hastası oldum tamam çok güzel bir duygu anne olmak ama ben uykuyu çok sevdiğim için uykusuz kalınca çok kötü oluyorum. bazen diyorum acaba herkesin çocuğumu böyle demek ki böyleymiş yani mesela ben temizlik falan yapamıyorum evimde doğru düzgün durmuyor benim oğlum hemen bacağıma sarılıyor yani hiçbir şekilde beni rahat bırakmıyor ,ne uyutuyor ne de temizlik yaptırıyor bana bakalım 2 yaşına gelince beni rahat bırakacak mi ? çok merak ediyorum inşallah bırakır yani. uykuyu çok özledim o beni rahat bıraksın veya büyüsün ben yataktan hiç cikmicam paso uyucam yani gerçekten çok ihtiyacım var uykuya.

0

bebeğiniz varsa anne ya da kayınvalide yardımcı olmak zorunda bence.
artık hangisi müsaitse...
öteki türlü kafayı yemek potansiyeli çok yüksek.
ben tek başıma beceremem gibi yani.
gece o uyusa sen uyuyamazsin sinirden ve yorgunluktan.
sen uyusan o hemen uyanır uykunu rezil eder.