0

yeni ekilmiş çimler var demektir. zarar görmemesi için yazılan bir yazıdır. yurt dışında insanlar bu yazıya uyarken yurdumuzda bu imkânsızdır. genelde uymazlar. çünkü milletimiz yasakları çiğnemeyi severler. bu yanlış bir davranıştır.

0

çimler çok önemli basıp şeklini bozmamak lazım

0

zaten yaşadığımız bu zamanda her yer beton ve yapılan yeşililkere de belediye tabelalar dikmiş çimlere basmayın diyor maden bu cimlere uzanamayacak ve yuruyemeyeceksek neden yaptınız süs olsun diye mi bence cok yanlış insanlarin zarar vermeden cimlerde ozgurce hareket etmesi lazim.

0

parklarda bulunan çimlere basmayınız aslında çiçeklare basmayınız şeklindede yazılabilir. çimler basmayınız yazısı daya çok yeni ekilmiş ve hassas olan çimleri öldürmememek için insanları uyarmak için yazılan yazılardır. eskiden bu yazı veya bu uyarıyı çok görürdüm ama şimdilerde pek görmüyorum. belki de insanlar bu konuda bilinçlenmiş olabilir. insanlar olarak yeşili doğayı sevelim.

0

cimlere basmayin diyor işte daha ne desin.
o çimler güzel gorunsun diye ekilmiş. insanlar üzerlerine basıp obaları mahvetmesin istiyorlar.
buna saygı göstermekten başka yapacak bir şey yok.

0

çimlerin düzenini bozmamak için yazılan bir yazıdır

0

avrupa ülkelerinde çimlere basan insanlar için hukuki işlemler başlatılıyormuş burdada basmak yasak ama hukuki işlemler başlatılır mı bilmiyorum