0

medipol basaksehir ve galatasaray maci berabera sonuclandi her iki tarafda üzulmedi.

0

bu akşam oynanan başakşehir ile galatasaray arasındaki maç 1-1 berabere sonuçlandı.ben maçın özetini izledim bana göre başakşehir-galatasaray elinden kaçırmış diyebilirim. tamam galatasaray eksik bir kadro ile geldi.bu maça ama normalde galatasaray ile başakşehir arasında kadro yapısı pek farklı değil bana göre başakşehir ligde bu maçı yenseydi, eğer şampiyonluğu garantilemiş gibi bir şey olacaktı,ancak şu anki fark 8 puan hiç belli olmaz yarın beşiktaş maçı yendimi veya trabzonspor 29 puan yapar ve fark 5 puan olur 5 puan çok yüksek bir puan farkı değildir.çok çabuk kapanabilen 1 puandır o yüzden başakşehir bence kendisini tehlikeye attı diyebilirim.ancak ben seni sonunda bu sene başakşehir şampiyon olacaktır.

0

bence galatasaray yener diye düşünüyorum

0

başakşehir futbol kulübü galatasaray'yı yenecek gibi görünüyor. galatasaray' da çok eksik var ama diğer taraftan başakşehir futbol kulübü daha dinamik ve güçlü. ayrıca sıralama avantajını kaybetmemek içi galatasaray'ı yeneceklerini düşünüyorum.

0

derbi bir maç olacak ama gönlümüz dürüst bir maç geçsin isteriz ve galatasaray taraftarı olarak galatasarayımızın galip gelecegini düşünüyorum.