0

başakşehir'in en büyük kaybı taraftara sahip olamamaları, taraftar bir kulübün itici gücüdür o da olmayınca evinde çok rahat maç kazanamıyorsun ve üstüne başakşehir kendi evinde oynadığı maçlarda rakip takımların tribünü full doluyor sanki başakşehir deplasmanda oynuyor hissi oluşuyor.emre belözoğlu, emmanuel adebayor,gael clichy,edin visca,robinho,irfan kahveci,elia,mert günok gibi yıldızlarla bir yere kadar varabilirsiniz, taraftarın iç sahada oynanan maçlarda hakemin üzerinde de büyük etkisi oluyor ama başakşehir için abdullah avcı'nın kalitesi de muazzam ve şampiyonluk büyük takımların işidir başakşehir'i şampiyon yapmazlar sadece lige renk olsun diye bence bu kadar uğraş veriliyor çünkü yıllardır futbol izliyorum hiç bir yerde taraftarı olmayan kulüp şampiyonluğa bile oynamamıştır.

0

istanbul başakşehir futbol kulübünün şampiyon olmasını gönülden gelerek istemiyorum çünkü hakemler o kulübü maçlarda çok koruyorlar, bu akşam yazık günah trabzonspor deplasmanında haksız yere galibiyet aldılar takımı resmen kıydılar.başakşehir'in attığı 3.golde ekubana faul yaptığı bariz görülüyor arda turan'ın ama gerek sahada ki hakemler gerek var başında ki hakemler olsun o faulü görmezlikten gelmeleri mi diyim ne diyim artık bilmiyorum da bir takımın hakkı bu kadar da yenmez, başakşehir liderliğini perçinlemiş oldu bu akşamla birlikte.robinho transferi etkili bir hamle oldu ligin ilk yarısının transfer döneminde yine de yaşlı bir kadroya sahip olmaları liderlik avantajını ligin sonuna kadar sürdüremiyeceğini anlamına geliyor, 2-3 yıldır ligin sonuna kadar şampiyonluk yarışının içinde oldukları senaryo bu yıl da tekrarlanacak ve yine şampiyon olamayacaklar avrupa kupalarına katılmaya hak kazanacaklar.başakşehir futbol kulübü fikstür olarak da avantaja da sahip olmadıklarını düşünüyorum, ligin boyu kısaldıkça takımlar yüzde yüzünü verecekler ve mücadeleler kıran kırana olacağı için puan almak aslan ağzınında olacak.

0

başakşehir futbol takımı 2014 senesinde kurulduğundan beri her sene şampiyonluğa oynayan bir takım haline gelmiştir. özellikle abdullah avcı bu takımın çok etkileyen bir teknik direktör olmuştur. bana göre bu takımın şu anki başarısındaki en önemli etken kesinlikle abdullah avcı diyebilirim çünkü takımı oluşturdu ve şu an takım çok uyumlu ve bu sene şampiyonluğa oynayan bir kulüp şu an için ligde lider durumdalar, ve en yakın takipçilerine en az 7 puan fark atmış durumdalar. bana göre bu başakşehir için daha ligin ilk sezonu bitmeden çok güzel bir farktır diye düşünüyorum. ben bu sene başakşehir'in son 3 senedir şampiyonluğa oynayıp şampiyon olan olmasını bu sene şampiyon olup bu şanssızlığı kıracağını düşünüyorum. bu şampiyonluk çok zor olacaktır ancak başakşehir böyle bir futbol oynamaya devam ederse kesinlikle şampiyon olacaktır. özellikle büyük maçlarda kendilerini daha iyi göstermeleri lazım geçen hafta oynadıkları galatasaray mücadelesinde güzel bir futbol oynadılar. ancak maçtan 1-1 beraberlikle ayrıldılar. bana göre kesinlikle büyük maçlarda puan kaybetmemeleri lazım eğer şampiyon olmak istiyorlarsa büyük maçlar başakşehir takımı için daha önemlidir diye düşünüyorum.özellikle bu sene başakşehir'in rakipleri bence trabzonspor ve beşiktaş olur. galatasaray ve fenerbahçe takımına bakacak olursak, iki takım da çok kötü gidiyor ancak galatasaray yine puan açısından daha iyidir ben başakşehir'in bu sene bayağı bir zorlanacağını ancak sene sonunda o çok istediği şampiyonluğa en sonunda ulaşacağını düşünüyorum. özellikle bu şampiyonlukta en büyük payı abdullah avcı'nın olarak göreceğim eğer şampiyon olurlarsa çünkü abdullah avcı bu takım için çok uğraştı. ve bu sene başarıya doğru gidiyor umarım sene sonunda şampiyon olurlar.

0

başakşehir takımına baktığımız zaman bu sezon gerçekten başarılı bir şekilde ilerliyorlar. özellikle başakşehir teknik adamı oldukça kurdu kadro bu sene çok başarılı ve bunun sonucunda şu anda türkiye ligi'nde bir sıradalar. istanbul başakşehir takımı evindeki oynadığı maçlarda özellikle taraftarın desteğini aldığı zaman daha başarılı sonuçlar elde ettiğini görüyoruz. savunma hattı gayet başarılı bir takım ve kolay kolay gol yemeyen bir kaleci olduğunu söyleyebilirim. şu anda başakşehir takımı 2 kulvar üzerinde ilerliyor. türkiye kupası'nda bir üst tura çıkmaya hak kazandılar ve oldukça da ilerleyebilecek birtakım görünümünde. şu anda turkcell süper liginde puan farkını yavaş yavaş açmaya başladığını ve diğer takımların bir an önce toparlanmaları gerekiyor. çünkü eğer diğer takımlar bunu başaramazsa istanbul başakşehir takımı gittikçe puan farkını arttırmaya başlayacaktır. aslında bir anadolu takımının şampiyon olması bu sezon çok iyi olur. bunu başarabilecek bir takım varsa o da istanbul başakşehir takım olarak görüyorum.

0

başakşehir futbol kulübü eski adıyla istanbul büyükşehir belediyespor. eski ismiyle küme düştükten 1 sene sonra lige çıkan istanbul büyükşehir belediyespor, başakşehir adıyla tarihine devam etmektedir. yılladır abdullah avcı yönetimin de özellikle 3 büyüklerin korkulu rüyası olan başakşehir son 3 yıldır şampiyonluk yarışında da kendinden söz ettirmeye başladı. yakaladıkları kadro istikrarı ve oturdukları oyun sistemi ile son derece pozitif bir futbol oynayan başakşehir futbol takımı bu senenin hiç şüphesiz ki en büyük şampiyonluk adaylarından bir tanesi. kadrosuna son 3 yıldır önemli isimleri katan başakşehir visca, elia,adebayor,emre, irfan can, bajic,clihcy gibi önemli yıldızlara sahip. tam bir sistem takımı olan başakşehir bu sezon ligin zirvesinde yer alması ve 3 büyüklerin kötü performansı sebebiyle zirvede yalnız yoluna devam ediyor. en yakın rakibinden 6 puan uzakta olan başakşehir, devre arasına lider girip 2. yarı yapacağı takviyeler ile zirve de ki yerini kolay kolay kimseye bırakmayacak gibi duruyor. abdullah avcı'nın yarattığı sistemde başakşehir'in oyun planında ki en büyük amacı topu kaybettikten sonra topun arkasına geçmektense kaybeder etmez önde baskı yapıp topu kazanarak stoper epureanu üzerinden oyun kurarak hızlı kanat oyuncuları ve son vuruşu çok iyi olan bajic ile direk skora gitmek olarak gözüküyor. son haftalarda biraz daha golü atıp tabiri caizse skora yatan takım görünümüne bürünen başakşehir de bu plan da işe yaramış gibi gözüküyor. abdullah avcı gibi tecrübeli bir hoca ile son 6 hafta da başka bir oyun anlayışına bürünen başakşehir, devre arasına kadar bu sistemle devam edip ligi zirve de bitirmeyi garantiledi. 2. yarı da diğer takımların yapacağı takviyeler ile birlikte lig yarışının son derece kızışacağı görüşündeyim. 3 büyüklerin oldukça formsuz olması onların zirve yarışında tek başına kalmaların da en önemli etkenlerden bir tanesi diyebiliriz. fenerbahçe'nin başakşehire yaklaşması oldukça zor gözükürken diğer 2 büyük takım olan galatasaray ve beşiktaş'ın ise hala bu şansı devam ediyor. yapacakları takviyeler ile 2. yarı başakşehirin fenerbahçe maçı hariç diğer büyük maçlarda deplasmana gidecek olması onların da şampiyonluk ümidini arttıran faktörlerden biri olarak gözüküyor. avrupa da bu sezon ilk tur da ingiliz ekibi burnley'e elenen başakşehir bu maçtan sezon başı olmasına rağmen oldukça ders çıkarmış gibi gözüküyor. ingiliz ekibi başakşehire karşı uzun toplar ile son derece etkili olurken top başakşehire geçerken adeta kalenin önüne bir duvar örerek onları turnuvanın dışına itmişlerdi. çoğu orta seviye ingiliz takımın da gördüğümüz bu taktikten etkilene abdullah avcı özellikle beşiktaş maçında, burnley'nin onlara uyguladığı bu taktiği son derece etkili kullanıp 3 puana uzanan taraf olmuştu. yıllardır belli bir doğrultu da yoluna devam eden başakşehir'in çoğu futbol severe göre artık hak ettiği şampiyonluğa abdullah avcı yönetimin de bu sene ulaşabilecek mi gerçekten büyük merak konusu. 2. yarı da bunu göreceğiz

0

taraftarı olmamasına rağmen ligde birinci sırada şampiyon olmasını istemem