0

iş görüşmesi herkes için önemli bir durumdur.iş görüşmesine giden bir çalışanın ilk önce kadın ise çok açık giyinmemelidir resmi olarak giyinmelidir.iş görüşmesinde karşımızdaki işverene aşırı ters bir cevap vermememiz sizin için daha iyi olur yoksa ters bir şekilde konuşmanız sizin işe alınmanızı zorlaştırır maalesefki.erkekler ise sakalını falan yani berbere giderek iş görüşmesine gitmelilerdir.saçı sakalı karışmış bir insanı pek düzgün bir insan olarak görmezler çünkü ciddi olması gerekir.özgeçmişinizi çok iyi bir şekilde anlatmanız gerekir çünkü özgeçmişiniz onlar için önemlidir.nasıl bir yerde çalıştınız daha önce,kaç yıl tecrübeniz var,referansınız kim onları iyi bir şekilde yazmanız gerekir.genel anlamda bunlara dikkat edilmelidir her zamanki gibi oturmamıza kalkmamıza o kişiyle ilgili olumlu cevaplar vermeye özellikle de dikkat edilmelidir.

0

iş görüşmesinde ilk izlenimler önemli olduğu için dış görünüşümüze dikkat etmeliyiz.rahat olmalıyız.sorulan sorulara doğru ,mantıklı akılcı cevaplar vermeliyiz.

0

iş görüşmesine bence dikkat edilmesi terbiyeli bir şekilde gitmek ve giyiminin güzel olması lazım ya benim düşüncem gerçi ben öyle büyük şirketlere mesela iş görüşmesine gitmedim. ben çocukluğumdan beri tekstilde çalıştım ve deneme sürecinde falan geçtim. elimi falan beğendiler hızlıydım yani yani tecrübeli olmak lazım, kendini güzel ifade etmek lazım ki işi alasın yani anca bu kadar şey söyleyebilirim.

0

giyimimize,konuşmamıza ve saç sakal düzenimize önem göstermeliyiz.