0

televizyon izlemeyi severim fakat ilgimi çeken programlar olduğu zaman severim . onun dışında televizyona çok bakmam aslında denk gelirse diyelim . daha çok internetten seyretmeye çalışırım kendi alanında içerisinde .

0

televizyon izlemeyi pek sevmem fakat dikkatimi çeken bişey olursa izlerim. genellikle youtube üzerinden izliyorum ne izleyeceksem.

0

ben çok fazla televizyon sevmiyorum. ama haberler için, bir kaç dizi için izliyorum. bazen akşama kadar hiç televizyon açmıyorum. internetten daha faydalı şeyler izlemek hoşuma gidiyor. ayrıca eskisi kadar televizyon önemli değil şu an bilgisayar ve telefondan ya da tabletten her şeyi öğrenebiliyorsun.

0

artık televızyonun pek bi önemi kalmadı dıye düşünüyorum çünkü artık millet telefondan basını kaldırmaz oldu izlediğim 2 dizi var çukur ve edho hafta sonları ise sürekli maçları izlerim

0

ben öğrenci evinde olduğum için televizyonumuz yok. önceden vardı bu sene kaldırdık. bide son senemiz olduğu için uğraşmıyoruz.

0

ben televizyonu pek izlemem. dizim falan varsa telefondan internete atılan videoları izliyorum sadece.

0

uzun zamandır televizyon izlemiyorum. artık televizyonda güzel şeyler çıkmıyor.

0

aslında şu anda baktığımız zaman genel olarak herkesin bir televizyon hayranı olduğunu söylemek doğru olur. ama baktığımız zaman gerçekten bence bunun çok kötü bir durum olduğunu görüyorum. çünkü görüyoruz ki şu anda herkes akşamları izliyorlar ve hiçbir şekilde muhabbet etmek gibi bir niyetleri olmadığını daha doğru olacağını düşünüyorum. bu yüzden de aslında teknolojinin bu kadar gelişmesi yararımıza olmadığını görüyorum. çünkü eski dostluklar ve eski misafirliklere gidildiği zamanlarda her zaman bir muhabbet içerisinde ve kahkahalı bir akşam geçtiğini büyüklerimizden duyardık. ama onların anlattıkları dönemlerde yaşamak daha iyiymiş bence. şu anda görüyoruz ki herkes bir kez televizyona kitlendiği zaman hiçbir şekilde muhabbet içerisine girmiyor ve reklama kadar ses bile çıkarmıyor diyebiliriz. bu yüzden biraz olsun bence hayatımızdan uzaklaştırmamız gerektiğini düşünüyorum televizyonun. aslında eski günler gibisi olmadığını ve televizyon olmadığı zamanlar daha insanların huzurlu ve mutlu olduğunu görüyoruz.