0

ben uzun yıllardır pek fazla televizyon izleyen birisi değilim. bu aralar sadece trt 1 de diriliş ertuğrul ve yine trt 1 de yayınlanan egenin hamsisi dizilerini izliyorum.

0

ben çok fazla televizyon izleyen birisi değilim. pazartesi günü çukur izlerim ,perşembe günü bizim hikaye izlerim pazartesi ,salı ,çarşamba, perşembe, cuma cumartesi, pazar hint dizisi izliyorum o da zaten 4'te başlıyor altıda bitiyor yani o kadar başka da istemiyorum.

0

televizyon dediğimiz icat aslında yanlızlara arkadaş olan en büyük buluşlardan bir tanesi, bazen düşünüyorum gerçekten televizyon olmasaydı ne yapardık yani bize böyle keyifli zaman geçirten bize zamanın öldürten bilgi almamızı sağlayan, yeri geldiğinde güldüren yeri geldiğinde huzunlendiren başka ne olabilirdi yani onun yerini ne doldurabilirdi diye bence onun yerini dolduracak bir icat daha bulunmadı bulunamaz da iyi ki bulmuşlar, ben çok izlerim aşırı hemde sabah akşam kapanmaz yani televizyon hayatımın en büyük parçalarından bir tanesi yani

0

lanet olsun ki izlemesek de hep açıktır o tv. beynimizi boş şeylerle dolduran en kötü şey

0

televizyon izlemeyi pek sevdiğim söylenemez. ben daha çok sinema, tiyatro , gezmeyi daha çok seviyorum.

0

evet severim günde 2 veya 3 saat izlerim

1

televizyon izlemeyi evet severim.çünkü arada kafa dağıtmak için giriyorum eski dizileri filmleri ve bazı sinema kanallarında takılıyorum.çünkü gün içinde çok yoruluyorum bu yüzden televizyon izleyince arada bir kafam yerine geliyor.

0

pek fazla televizyon izleyici biri değilim aslında. sadece haberlere ve spor programlarını daha çok baktığını söyleyebilirim. çünkü dizileri pek fazla seven biri değilim. arada sırada da güzel film varsa onlara bakmayı tercih ediyorum.

0

aşırı çok severim ki dengeni ne zaman cıkak ve ders var dershane var diye sürekli konuşman gerekmiyor muydu acaba diye düşünüyorum bu kadar kolay gelsin sana bir sır