0

ben rüyaların bilinç altı olduğunu düşünüyorum aslında pek etkilenmem ama bazen öyle rüyalar oluyor ki uyutmuyor bile çok nadir olsa da denk geliyor . korktuğum veya etkisinde kaldığım oluyor . mesela eşimle aram çok iyiken bile beni aldattığını gördüm hemde çok berbat bir şekilde ama aklımda hiç yoktu öyle bir düşünce insan ister istemez acaba aptala malum mu oluyor diye bile düşünebiliyor. durup dururken adama sinirde yaptım ama istemsiz o kadar fazla etkisinde kaldım ki içime bir düşünce oturdu atamadım üzerimden. hala derim belki de malum oldu öyle birşey varsa tabi günahı kendi boynuna ben bir rüyayla günahıni almak istemiyorum.

0

valla her gördüğüm rüya gerçekleştiği için etkilenmemem mümkün degil. örnek olarak bir resim görüyorum bir yerde düşünüyorum ben bunu nerde görmüştüm diye sonra rüyam da görmüş olduğumu hatırlıyorum. en çok korktuğum rüyalar kötü rüyalar. rüyalarım çıktığı için malesef o kötü rüyayı normal hayatta farklı bir boyutta yasıyorum. geçenlerde ortaokul arkadsimin annesini rüyam da görmüştüm evine gidiyordum. ne alaka?dedim kendi kendime aradan yıllar geçmiş en son ortaokul yillarimda evlerine gitmişim. neyse o gördüğüm rüyanın üzerinden birkaç gün geçti ben haliyle unuttum.babam muhtar adayı olduğu için annemle babamın kartlarını dağıtırken arkadaşımin evinin onunden geçiyorduk. dedim anneme onlarada kart verelim diye.tabi gördüğüm rüyayı unuttum.aklima bile gelmedi yani.evlerine gittik.biraz oturduk. sonra gördüğüm rüya aklıma geldi birden.

0

bende açıkçası etkilenirim hatta etkisinden bi süre çıkamam ağlayarak uyandığım bile olmuştur bencee genel olarak insanlarda bilinç altına girer bence ister istemez görebildiğimiz rüyalarda bizi etkileyebilecek olanlarda elbet etkileniriz hatta kabus diyebileceğimiz olanlardan bazen kabus görmemiz nedenlerindende gün içersinde bizi kötü etkileyen olaylardandır gün içersinde bizi üzen kıran korkutan bişey yaşarsak bizlerin rüyasına girebilir bazen tanımadığımız insanları hayvanları da görebiliriz bazen de görebildiğimiz fakat hatırlamadığımız rüyalar bile olmaktadır bence biraz değişik bi durum rüya görüyosun hatta sanki o an gerçekmiş gibi görüyosun ondan etkileniyosun gün içersinde aklından bile çıkmayabiliyor ama ne olursa olsun hep güzel düşünelim

0

evet çok etkileniyorum. sizi biraz bahsetmek isterim bu rüyalarını: yaklaşık olarak bir hafta kadar olmuştu. bizim köyde birinin benim abimi vurması ve abimi ağır yaralanması sonucu hastaneye kaldırılması üzerine abimin kalp nakli sonucu hayatta kalması ve köyde abimin öldü olarak bilinmesi gerektiğini söyledim ve abimin yaşadığını köyden saklamak.

0

evet rüyalarda gördüğüm olaydan çok etkilenirim. sanki ben onu gerçek hayatta yaşıyormuşum gibi görürüm. genellikle o gün bir olay yaşadıysam, onla ilgili rüyalar görüyorum.

0

yani ben ister istemez çok etkileniyorum. baya baya hemde rüyayı gördükten sonra korkuyorum olmasın diye dua ediyorum. baya o rüyanın üstüne kalıyorum yani.

0

pek rüyalarımı hatırlamasam da evet hatırladıklarımdan etkilendiklerim oldu. bazıları iyi bazıları kötü rüyalar. ben her iki rüyadan da etkileniyorum. birinden korkuyorum birinde de acaba olacak mı gördüğüm şey diye heyecanlanıyorum ve mutlu oluyorum.

0

ben bir keresinde mesela bana göre çok kötü bir rüya gördüm. korktum yani çok etkilenmiştim yani ben kendim köprüde koşuyorum benimle beraber köprüde de iki tane oglan kosuyor. oğlanı tanımıyorum ikisinde de bıçak var. hatta diğeri oğlana bıçağı böyle sallayıp köprüden aşağı düşüyor. ben çığlık falan atıyordum yani çok korkunç bir rüyaydı hala da unutamıyorum kaç ay oldu göreli gene de aklımdan çıkmıyor. ben tanımadığım insanlar neden? rüyamda gördüm onu da anlamış değilim. yani biri rüyadan bahsedince direk zaten anlattığımda rüya olarak bunu söylerim. çünkü burada etkisinde kaldım.

0

yani ister istemez etkileniriz hatta en yakın birini gördüysek ına anlatırız hemen ararım hatts bişeymi oldu diye

0

genel olarak rüya gören kişiler bilinçaltında yaşanmış bazı olaylardan etkileniyor. özellikle bazı kötü durumları kafamıza taktığımız zaman daha da aklımıza gidiyor. çünkü kafamıza ve bilinç altımıza girdiği için geceleri yaptığımız zaman rüyamda giriyor. bu kötü rüyalardan genel olarak insanların etkilendiğini biliyoruz. tabii ki özellikle kötü gördüğü rüyalar içerisinden kolay kolay çıkamadıklarını söyleyebiliriz. bunun için de gün içerisinde yaşanan bazı olayları kafalarına takmamaları gerekiyor bence. çünkü bazı rüyaların gerçekten kabus olarak görüyoruz.