0

tabi kendime bakım yapmayı, zaman ayırmayı seviyorum. kim sevmez ki hem. bu yüzden cilt bakımım olsun, saç bakımım çok dikkat ederim kendime. makyajıma da dikkat ederim genellikle.

0

kendime bakım yapmayı seviyorum evet gerke doğal bakım olsun gerek temizlik anlamında olsun gerek de makyaj bakımından olsun kendime bakım yapıyorum ve bu bakım bana kendimi iyi hissettiriyor. evet kendime bakım yapmayı seven birisiyim kendimle ilgilenir ve uğraşırım.

0

kendinize zaman ayırmanız kadar kendinize bakım yapmanız da önemlidir. çünkü bu eylem size kendinizi özel hissettirir ve sizin öz saygınızı arttırmanın yanında kendinizi özel ve daha iyi hissetmenizi sağlar.

0

biz kadınlarda zaten bakım seven insanız tabi ki bakım yapmayı sevıyorum içim acılıyo kendimi güzel ve özel ve de mutlu hissettiriyor.

0

evet seviyorum.bakımlı olmak insana kendini iyi hissettirir.

0

kendime surekli bakım yapmak zorundayım çünkü ilerde yaalaninca vücudum daha fazla yipranacak. yıpranan vucudumu nemlendirerek kendime bakım vermeye çalışırım ne kadarını başarabilirsek o kadar kardır. bide yüzündeki siyah noktalara bir çözüm bulsam çok iyi olacaktır.

0

çok seviyorum ama bebeğim olduktan sonra eskisi kadar yapamıyorum malesef .